Tényleg a Galaxy Note 20 nagyobbik modellje bukkant fel a neten


Tegnap óta nem titok, hogy 2020. augusztus 5-én lesz az a bizonyos nap, amikor a Samsung leleplezi a közel jövőre tervezett készülékeit egy online Unpacked esemény formájában. Az elmúlt héten rengeteg információ látott napvilágot a rendezvény talán legérdekesebb láncszemeiről, a következő Galaxy Note-családról, amelyek közlésével máig vártam, hogy ne kelljen kétnaponta cikket írnom. Szóval most átfogó formában elhoznám mindazt, amitől a tech világa visszhangzott.

Kezdődött minden azzal, hogy az orosz Samsung oldalán egy véletlen folytán feltűnt – valószínűleg a nagyobb méretű – Galaxy Note20-as készülékhez tartozó kreatív. Történt ugyanis, hogy valahogyan a Galaxy Note8-hoz került kipublikálásra/beillesztésre, amit aztán egy leleményes arra tévő kiszúrt, és megosztott az internet népével. A jelenség a mai napig megtalálható a web.archive oldalán, viszont az esetet tovább csűri-csavarja, hogy a berögzítés május végén történt, azaz a baki jóval korábban történt, de csak most került a felszínre. A weboldalon az alábbi fotók egyike látható, ami valószínűsíthetően a Galaxy Note20+ vagy a Galaxy Note20 Ultra készüléket prezentálhatja.

A Galaxy Note 20 Ultra teljes valójában.
Forrás: Samsung УКРАЇНА

Azt kell mondanom: nem néz ki rosszul! Nem csak a termék lepleződött le, hanem a hozzákapcsolódó új színkód is, ugyanis ‘Mystic Bronze’ fantázianévvel illette a gyártó. Egyedi lesz, annyi szent és a jelek szerint mattos jellegű, mint amivel a Galaxy S20+ BTS Edition-ös változatánál találkozhattunk.

Forrás: Samsung УКРАЇНА

A pletykák arról is beszámolnak, hogy bizonyos régiókban (mint pl.: az USA-ban) a Qualcomm által piacra kerülő Snapdragon 865+-os lapkakészlettel (máshol vélhetően az újabb Exynos-szal, pl.: Európában!) lesz felvértezve, ami az Antutu oldalán 650 ezer pont felett hozott. Bivalyerősnek ígérkezik a chipset, de hát a Galaxy Note-szériáknál ez manapság már kötelező, hiszen az év legerősebb okostelefonja címre hajtanak velük. (A GizmoChine úgy informált, hogy az Oppo által gyártott SuperVOOC 3.0-ás 80 wattos gyorstöltés felvételére szintén képes a processzorchipje..)

De kanyarodjunk vissza a termékhez. Egy designer, aki magát Bloosom-nak hívja twitter oldalán megosztott két másik lehetséges színvariáns elképzelést, melyek között a Mint (Green), valamint egy lilás-kékes árnyalat kap helyet. Eleve már a netre kerültek olyan szóbeszédek, miszerint a megszokott fekete szín mellett visszatérhet a portfólióba a fehér, illetve a rézbarna (Cropper Brown), a Mint, a Silver és a Grey. Nyilván ez egy olyan lista, amelyek közül válogathatnak a régiók, illetve a Samsung Global. Nem tartjuk valószínűnek, hogy a startnál egyből 6 színopcióval állnak az előrendelőik elé, legalábbis ilyenre példa még nem volt.

Az augusztus 5-i rendezvényt követően egyből elstartol a pre-order időszak a termékcsaládra, ami külföldön a jelenleg híresztelések alapján augusztus 20-ig tart, mivel másnapra jósolják a launch-ját. Ez amúgy egy pénteki nap, amit nem tartanánk kizártnak, hiszen az esetek többségében mindig a hétköznapok utolsó napjára szokták ütemezni.

Zárásképpen pedig felhívnám a figyelmet ‘Jimmy is Promo’ hand-on videójára, amelyen a valódi termék tündököl:

A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria. Aki már most szeretne gyönyörködni benne, annak kutyakötelessége arra felé járni.

Forrás: Jimmy is Promo
Forrás: Jimmy is Promo
Forrás: Jimmy is Promo
Forrás: Jimmy is Promo
Forrás: Jimmy is Promo
Egy lehetséges újabb színárnyalat a Galaxy Note 20-családnál.
Egy lehetséges újabb szín a Galaxy Note 20-családnál.
A Mystic Bronze színű Galaxy Note 20 Ultra lehet a képen.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.