Render fotókon a Galaxy Buds Live


A lehetséges nevével ugyanúgy barátkoznom kell, mint a küllemével. A Galaxy Buds-család következő tagját ugyanis a jelek szerint Galaxy Buds Live-ként fogjuk emlegetni, holott a Galaxy BudsX mennyivel jobban hangzott volna. A termék bemutatójának közelében egyre több információ lát napvilágra, amelyből arra lehet következtetni, hogy a külföldi médiumok által emlegetett július 22-i bejelentés akár még igaz lehet – legalábbis sokak szerint a hordható okoskiegészítőket nem az augusztusi Unpacked eseményen leplezik le. (Nyilván van értelme a teóriának, mert a lista valóban eléggé hosszú, ennyi termékkel régen készült a Samsung.)

Már megszokhattuk, hogy a bejelentés előtt rengeteg lehetséges render fotó kerül fel minden tech gyártó kütyüjéről a netre, amik többsége fedi a valóságot. Talán az egyik legnépszerűbb és legpontosabb kreátorok egyik Evan Blass (@evleads), aki ismételten megragadta a lehetőséget, hogy elénk tárja a következő Galaxy Buds kinézetét. (Az úriember munkáját Patreon-on keresztül lehet támogatni, a képek alatt lévő forrásnál feltűntetett linkre klikkelve.) Nos, maga a Galaxy Buds Live értesülései szerint így festhet:

Cseppet sem hétköznapi kialakítást kaphat.
Forrás: evleaks

Evan Blass úgy tudni, hogy a Galaxy Note 20-családnál bemutatkozásra kerülő ‘Mystic Bronze’ fantázia nevű színvariánst az okoskiegészítők területére is elhozzák. Első ránézésre egy babszemhez tudnám hasonlítani. Az elődökhöz képest jelentős a designváltozás. Sőt, laposságából fakadóan arra is tudnék gondolni, hogy a Galaxy Buds+ 10-11 órás üzemidejével sem fog tudni versenyezni, legalábbis nem tűnik vastagabbnak nála.

A render fotók különlegessége, hogy az egységeket csak – vélhetően – kívülről láthatjuk, ahol két mikrofon (mint a Galaxy Buds+-nál) és egy külső hangszóró foglalhat helyet. A belső felénél is lehet legalább egy mikrofonnal számolni, illetve hangszóróval. Úgy tűnik, a Galaxy Buds Live nem rendelkezik wingtippel, csak eartippel. (A wingtip-ek támasztják ki az egységeket fülkagylóban, míg az eartip gondoskodik a hallójárathoz történő tökéletes illeszkedésről.)

A töltőbölcső designjénél szinten lehet számolni némi változással, mivel kicsit szögletesebb lesz a formavilága. Jobban mondva, lekerekített négyzet alakú tokkal tessék számolni, ami szintén két töltési állapotot jelző LED-del lesz felvértezve – melyek közül a külső mutatja a töltőbölcsőjét, a belső pedig a Buds-okét.

Nagyon úgy fest, hogy a kezdetekben három színben fog tündökölni. A fentebb említett bronz vonal mellett a klasszikus: feketében és fehérben láthat napvilágot. Az egységek fényesek, míg a bölcsők matt stílusúak lehetnek. Árazásánál 150 dollárt emlegetnek.

Három színben érkezhet.
Forrás: evleaks

Nektek tetszik az új a külleme? – Részemről, minél többet nézem, annál inkább nem zavar a fura formaterve.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.