Szolid utalgatások bukkantak fel az Unpacked esemény kapcsán


Történt ugyanis, hogy a hét közepén a Samsung Global közhírré tetette, hogy a közelgő Unpacked eseményét: 2020. augusztus 5-én fogja megtartani, ami az előző év mintájára, ismételten szerdára tervez. A tervezet szerint eléggé sok termék kerülhet bejelentésre/bemutatásra, hiszen nem csak az új Galaxy Note-családtagok lepleződhetnek le, hanem érkezhetnek okoskiegészítők, tabletek és más egyéb termékek is, amikkel a prémium vonalat szeretnék képviseltetni. Minimum másfél órás eventtel tessék számolni, legalábbis, ha az általunk leközölt listát vesszük alapul úgy, hogy minőségin bemutatják azokat, akkor sehogy se tudjuk egy órába sűrítve elképzelni.

Ahány helyi képviselet, annyi különféle Unpacked aloldal született az elmúlt napokban. Most a magyarországira koncentrálnánk, ahol feltűnt egy érdekes választási opció, melyben arra kíváncsiak, miszerint „A legújabb Galaxy készülékünk mellett, mely termékek érdekelnek Téged?”. Nyilván adnak választási lehetőséget, melyben az alábbiak közül választhattok:

  • Összehajtható okostelefonok
  • Okosórák
  • Tabletek
  • Vezeték nélküli fülhallgatók
Pusztán véletlen lenne? Nem hinnénk!
Forrás: Samsung Magyarország | Kreálta: Galaxy Világa

Miért érdekes mindez? Azért, mert noha nincs sehol semmiféle hivatalos álláspont arról, hogy milyen termékek érkezését várjuk a közel jövőben, azonban ezzel a Samsung Magyarország eléggé pontosan leírja, hogy mikkel lehet számolni. Tulajdonképpen az általunk leközölt listát egy az egyben lefedik, és szinte minden termékcsaládba érkezik legalább egy termékfrissítés. Külön felhívnám a figyelmet, hogy mindegyiknél többes számot használnak – bár lehet azért, mert az egyes színeket külön-külön veszik.

A jelenség azért fura, mivel a külföldi médiumok úgy vélik tudni, hogy július 22-én lepleződik le a Galaxy Watch 3 okosóracsalád, nem pedig az Unpacked Event-en! Viszont a kérdőív remek alapot nyújt arra, hogy a külön történő bemutató ötletét elvessük. Vagy csak meg akarnak téveszteni mindenkit? – Szerintetek?!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.