Újabb aktivitásmérőt dobhat piacra a Samsung


A Samsung várhatóan több okostelefon, tablet és hordozható eszköz bemutatására készül, legalábbis a Samsung Magyarország aloldala ezt sugallja. A hordható okoskiegészítők között a Galaxy Buds+ utódját, illetve a Galaxy Watch következő generációját tartjuk számon, azonban a jelek szerint: nem csak az okosóra piacára hozhatnak új kütyüt, hanem felfrissíti az aktivitásmérő kínálatát is. A következtetés alapját az adja, hogy nem olyan régen berögzítésre került egy új termék az FCC adatbázisában.

A dokumentáció leírásából kiderült annak típusszáma, ami az ‘SM-R220’-ra hallgat. Abból kiindulva, hogy nem olyan régen tűnt fel, valószínűtlen tartanánk, hogy az Unpacked eseményen kerülne leleplezésre. Sőt, határozottan biztosak vagyunk ebben, hiszen a formatervre pillantva hamar leesik, hogy ez egy aktivitásmérő, nem pedig okosóra, ami egy ilyen volumenű rendezvényen hatalmas kakukktojás lenne. Tehát a Galaxy Fit (SM-R370) és a Galaxy Fite (SM-R375) 2020-as változataként tarthatnánk akár fejben.

A dokumentumban a készülék alsó felét láthatjuk, amelyen egy pulzusszámot figyelő szenzor, illetve egy töltőcsatlakozó köszön vissza. Formaterve pedig a már említett Galaxy Fit-szériát idézi meg, így szinte biztos, hogy nemsokára csendes starttal lehet számolni egy ilyen kiegészítővel.

Új aktivitásmérő érkezhet a Samsungtól.
Forrás: SamMobile

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.