Érdemes feltelepíteni a Galaxy A41 legutóbbi frissítését


Immáron a második hónapja van a magyarországi piacon a Galaxy A41, ami a Galaxy A40 helyére érkezett, melyet idő közben a hazai képviselet 60 990 Ft-os áron futatott ki. Noha a fizikai mérete növekedett, azért még mindig a „kisebb kijelzős” okostelefonok csoportját erősíti. A hardver naprakész lett, a trend lekövetésre került, hiszen immáron három kamerával büszkélkedik a hátlapi kameraszigeten – azonban most nem erre akarom felhívni a figyelmet, hanem arra, hogy a júliusi frissítési csomagját érdemes lesz feltelepíteni, mert a szoftverfejlesztők számos dolgot javítottak az előző update óta.

Júniusban futott be az A415FXXU1ATE1 buildszámú frissítés, ami amellett, hogy tartalmazta a júniusi biztonsági csomagot, javította továbbá a Fényképező stabilitását. Nos, a jelek szerint utóbbi nem sikerült a legtökéletesebbre, mert a júliusi patch note-jában ugyanúgy helyet kap a sorbejegyzés. Másfelől, az A415FXXU1ATF1 buildszámú folytatásnál immáron az ujjlenyomat-felismerésén is alakított. Telepítést követően gyorsabban reagál az algoritmus az ért impulzusra.

Az update július 7-én került kiadásra a független és a Telekomos készülékekre.

(Zárásképp jegyezném meg, hogyha nem érkezett meg még a frissítés, akkor sem kell pánikba esned, mert a szerverekre fokozatosan engedik rá a készülékeket, hogy elkerüljék a terhelést. Másrészről, javasolt ilyenkor használni a manuális frissítési lehetőséget a ‘Beállítások’ menüpont ‘Szoftverfrissítés’ almenüjében; vagy ott a Samsung Smart Switch PC-re telepíthető programja, amivel hasonlóképp van módotok ránézni a frissítés elérhetőségére.)

A Galaxy A41 egyik kreatívja.
Forrás: Samsung Magyarország

Buildszám: A415FXXU1ATF1
Android verziója: Q (Android 10)
Kiadás dátuma: 2020-07-07
Biztonsági javítás szintje: 2020-06-01

  • Javítottuk a(z) Fényképező stabilitását.
  • Javítottuk az Ujjlenyomat-felismerés teljesítményét
  • Átfogó stabilitási és funkcionális fejlesztések.
  • Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.