Funkciónalításban mutathat újat a Galaxy Tab S7-család


Kevesebb, mint három hét van hátra az augusztus elejére kiírt Unpacked eseményig, azonban szép számmal szállingóznak az információk a bejelentés előtt álló termékekről. Lentebb szemügyre vehetitek a Galaxy Tab S7-család egyik tagját, ami sem küllemben, sem kiegészítőinek területén nem fog sok újdonságot hozni. Természetesen ne legyen igazunk, azonban, azt szokták mondani, hogy ami már ilyenkor kiszivárog az internetre, annak a 90%-a fedi a valós tényeket, ha pedig rápillanatok a lentebbi fotóra, akkor bátran leszögezhetjük, hogy a Samsungnak valószínűleg az egyik kreatívját sikerült EvLeaksnek megszerezni.

Nem csak sajtókép került fel a netre, hanem valós leaks is, amiket már megmutattunk egy korábbi cikkben. Ahogy azokon, úgy a mostanin is látszódik, hogy sem kijelző alá épített szelfiekamerával, sem pedig Infinity-O megvalósítással nem kell számolni a közelgő felsőkategóriás készülékeknél. Ha az S Pen-re vagy éppen a Keyboard Cover-re pillanatok, akkor sem lesz jelentős a változás a Galaxy Tab S6-hoz képest! Tehát ilyen téren a Samsung kicsit biztonsági játékra törekedett.

A Galaxy Tab S7 S Pen-nel és Billentyűzetes tokkal.
Forrás: evleaks

Az viszont tiszta sor, hogy az S Pen funkciónalításában mind a Galaxy Note 20-család, mind a Galaxy Tab S6-család újdonságokat hoz el, de egyelőre ezek még nem szivárogtak ki. Valószínűleg a Microsoft-tal szorosabbá forrott kapcsolatból profitálni fognak a felhasználók szoftvermegoldás formájában, de csak vakon tapogatózik az internet népe, ahogy mi is, itt a stábban.

A legfrissebb pletykák azt is tudni vélik, hogy a kisebbik modellből, azaz a Galaxy Tab S7-ból az ujjlenyomat-olvasó se épül a kijelző alá, se optikai, se pedig ultrahangos megoldással – pedig utóbbi kimondottan a csúcskategóriás készülékeiknél egy prémiumabb közeget megteremtő specifikáció. Helyette megy tovább a bekapcsolódógombba integrált megoldás, ami először a Galaxy A72018-nál mutatkozott be, míg tablet fronton legutóbb a Galaxy Tab S5e-nél alkalmaztak.

Nincs információ arról viszont, hogy a nagyobb modellel mi a helyzet, mármint, hogy ujjlenyomat-olvasó tekintetében, mivel szeretnék felvértezni. Természetesen szivárognak folyamatosan az infók, ha tudunk valami újat, úgy is megírjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.