Ősz közepén startolhat a Galaxy Z Fold 2

Számos pletyka látott napvilágot, amelyeket jó néha figyelmen kívül venni, mert csak felesleges megdolgoztatják az újságírókat. Történt ugyanis, hogy egyes külföldi médiumok úgy vélik tudni, hogy az augusztusi Unpacked eseményen nem leplez le minden terméket a dél-koreai vállalat, hanem lesznek olyanok, amelyeket hozzáképest előbb vagy utóbb mutat be – legalábbis, ha lehet azoknak a bizonyos forrásoknak hinni. Más lesz a helyzet viszont a Galaxy Fold utódjával, amiről már tényleg ez is, illetve az is híresztelésre került.

Ross Young nevét nem szükséges bemutatnom a blog olvasói között, hiszen az egyik leghitelesebb üzleti szivárogtatók között van számontartva. Nem véletlenül, hiszen a Display Supply Chain Consultants alapító elnökéről volna szó, aki piaci elemzőként is megfigyeli a történéseket. Elmondása szerint a hajlítható kijelzős telefonok területén a Samsung kiemelkedik. Hozzáteszi, hogy a legnagyobb eladást generáló készüléke a Galaxy Z Flip, ami simán lenyomta a Galaxy Fold-ot – bár nem nehéz mindezt megcsinálni, elég csak a magyar piacra pillantani, ahol utóbbi szűken 1 hónapig volt elérhető, akkor is limitált számban.

Ross úgy véli, hogy 2021-ben várható egy házon belüli megmérettetés, ugyanis a Galaxy Fold 2 a Galaxy Z Flip 2-nek lehet egy komolyabb vetélytársa. A Galaxy Z Flip mondhatni remekül startolt. Nem volt semmiféle akadálya annak, hogy a vásárló közönség egyből elérje és benevezzen rá; nem úgy, mint a Fold-nál, ahol több hónapot csúszott a rajt.

Az úriember értesülései szerint a Galaxy Fold 2 az Unpacked eseményen lepleződik le, viszont az értékesítését jóval később, nagyjából ősz közepén, október elején kezdhetik el. Az tehát biztosra vehető, hogy a Galaxy Fold 2-vel (vagy a Galaxy Z Fold 2-vel) nem szeretnének a Galaxy Note20-aknak ellenfelet teremteni, illetve, hogy az összeszerelésére kiemelt figyelmet szentelnek, nehogy vakvágányra fussanak vele újfent. A COVID-19 miatt alapvetően érzékenyebb a vásárlóközönség a hibára, ami most tényleg nem fér bele.

Ezen kívül, újra tisztázza, hogy az áprilisi tweetjéhez képest nem történt változás a készülék szerkezetében. Merthogy több külföldi médium azt közölte le, hogy 7.7 inches belső kijelzőmérettel érkezik, viszont az a valóságban 7.59 inch lesz. Tehát mindenki felejtse el a nagyobb számot, mert téves:

Forrás: Ross Young

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.