360 fokos render fotón pózol a Galaxy Note 20


A Samsung nagyot bakizott, amikor véletlenül közzétették a nagyobb méretű Galaxy Note 20-nak a kreatívjait az orosz nyelvű Galaxy Note 8 aloldalon. Azóta már korrigálták a hibát, viszont, ami az internetre felkerül, az ugye onnan nem igazán szedhető le. Minél inkább közeledünk az Unpacked esemény napjához, annál több szivárgással találkozunk, és a héten még lesz szó a termékcsaládról, azonban a SamMobile oldalán feltűnt egy olyan cikk, ami mellett nem lehetett elmenni szó nélkül, így előre sorolásban részesítettük.

Történt ugyanis az, hogy EvLeaksakit az egyik leghitelesebb renderfotó készítői között tart az internet népe – elkészítette a Galaxy Note 20-nak a 360°-os renderképét, ami valószínűsíthetően lefedi a valóságot. Ezt csekkolhatjátok lentebb, de előbb azért összefoglalnám a látottakat. (Aki munkásságát támogatni szeretné, az ide klikkelve tudja megtenni.)

A látott képi tartalom megerősíti, hogy a kisebb modellre a „flat” jelző lesz a jellemző, azaz síkképernyővel – nem pedig edge-dzsel – kell elképzelnünk. Az persze továbbra sem világos, hogy a formaterv öröklésre kerül-e a nagyobbnál is, vagy sem, viszont az kezd körvonalazódni, hogy beleül a kezünkbe a termék, hiszen íves hátlappal rendelkezhet. (A Galaxy Note5-nél imádtam ezt a megoldást.) További érdekesség, hogy a gombsort megtartották jobb oldalt, míg az ellenkező felére egyetlen egyet se helyeztek el. A kameraszigetre pillantva látható, hogy nincs se periszkópos kamera, se lézeres autófókusz, se ToF szenzor. Tehát ilyen térről lemásolják a Galaxy Note 10-et, azaz jelentős specifikációs különbség lesz a két termék között.

Az év elején voltak olyan kósza elképzelések, mely szerint majd a Galaxy Note-nál a képernyő alá épülhet a szelfiekamera, azonban nem lett semmi ebből, ugyanis még nem életképes a megvalósítás, helyette a Samsung inkább az Infinity-O vonalat viszi tovább. Annyi baj legyen, hiszen alapvetően a felhasználókat jelenleg nem is annyira zavarja, hogy van kamerakivágás, legalábbis a rá felhúzott aggályok leépülni látszanak.

Zárásképpen tenném hozzá, a most következő anyagot akár a Samsung is közzétehette volna, azonban ilyesmiről szó sincs. Augusztus 5-én okosabbak leszünk, miután bemutatták a termékcsaládot, viszont ha így fog akkor is kinézni, akkor sikeres szériát dobhatnak piacra!

Forrás: SamMobile | evleaks

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.