Nem titok többé a Galaxy Buds Live kinézete?

Tegnap számos teaser videót mutattam a közelgő Unpacked esemény kapcsán. Az egyiknél az látható, hogy egy hangjegy rajzolódik, amiből arra lehetne következtetni, hogy a Galaxy Buds+ utódját nem július végén, hanem augusztus 5-én megrendezésre kerülő virtuális eventen mutatják be, legalábbis ennek látnánk értelmét. A neten kering egy olyan pletyka, mely szerint az okosórákat már a hónap végén leleplezné a Samsung, azonban kicsi valószínűséget látunk erre, már csak abból kiindulva, hogy a különleges dolgokat nem szokása a gyártónak hamarabb elhozni.

A lentebb szemügyre vehető képsorok kísértetiesen hasonlítanak Evleaks által közzétettekhez, így szinte könyvelhető, hogy a dél-koreai vállalat a következő Galaxy Buds-családtagnál eltér a megszokott formatervtől, és egy kicsit egyedibbel áll a felhasználói elé, ami így festene:

Valószínűleg a Galaxy Buds Live rövid reklámvideója került a netre.
Forrás: Tech Score

Keep the noise out. Let the sound in.

olvasható a videó végén.

A végén lévő szlogenre külön felhívnám a figyelmet, ugyanis arra ad következtetni, hogy a Samsung meglépi azt, amit már a tavalyi évben az egyik konkurense, azaz zajszűrővel ellátott true wireless fülhallhatót hoz el a felhasználóinak.

A képi anyagon három színben látható a Galaxy Buds Live (amit Galaxy BudsX-ként is emlegettek egy időben). Feketével, fehérrel és az bronzossal lehet számolni, de nincs kőbe vésve semmi. Alul ki is hangsúlyozzák, hogy országonként eltérhet a színportfólió. Másrészről, nagyon úgy fest, hogy a bölcső inkább egy lekerekített szélű négyzetalakra fog hajazni, aminél mattos designt alkalmaznak, míg a fülegységeknél fényest. Utóbbinál pedig valóban a ‘bean’ jellemvonás érvényes lesz.

A leleplezésig még várnunk kell, de ha tippelnünk kellene, akkor nagyjából olyan áron érkezhet, mint a Galaxy Buds+ BTS Edition.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.