Vártabbnál hamarabb debütálhat a Galaxy Z Flip 5G

A Samsung nem semmi főlénnyel nyerte a tavalyi évben az 5G képes piacon történő háborút. Sikeréhez kellett az is, hogy a konkurensek kvázi „elaludjanak”, hiszen alig akadt vetélytársa. Nyilván a dél-koreai vállalatnak az a célja, hogy előnyt teremtsen és azt megtartsa. Ezt pedig azzal tudja elérni, hogy minél inkább növeli a portfóliójában lévő darabszámot. Már egy ideje lehet tudni, hogy az LTE hálózati kompatibilitással debütált Galaxy Z Flip-ből, ami – hiszitek vagy sem –, de a legfelkapottabb, legközkedveltebb összehajtható telefonja a piacnak.

Már napok óta van az éterben egy dátum, a 2020. július 22-ei, ami abból a szempontból érdekes, hogy egyes külföldi médiumok szerint, ekkor lepleződhet le a következő tradicionális vonalat képviselő okosóracsaládja, illetve a most kikerült kreatív alapján a Galaxy Z Flip 5G is, ami afféle ráncfelvarrott változata lesz a sima, februárban debütált variánsnak.

Nincs kizárva, hogy csak régió premierről van szó, hiszen kimondottan a kínai piacon történő bemutatkozásáról híresztelnek, azonban – véleményünk szerint – ettől függetlenül az augusztus 5-én megrendezésre kerülő virtuális Unpacked eseményen is szóba hozhatják. Valószínűleg nem tartalmaz annyi újítást a készülék, ami miatt indokolt lenne a várakoztatása; valamint arról se szabad elfeledkezni, hogy az ázsiai piacon a legkiélezettebb a versenye. Nemsokára elhozok egy kimutatást, ami kimondottan az indiaiakra fókuszál a 2020/Q2-es időszakból, amelyből az is kiderül, hogy a Samsungnak tényleg harcolnia kell, hogy ne kerüljön a dobogóról letaszításra.

A szoftveres újdonságokról nincs említés, ahogy a hardveresről sem, viszont egyes külföldi oldalak úgy vélik tudni, hogy a Qualcomm-féle Snapdragon 865+-os chipsetje kerülhet bele, aminél módosultak az órajelek mutatói (1×2.84GHz 1×2.95GHz-ről + 3×2.42GHz 3×2.41GHz-ről + 4×1.8GHz 4×1.78GHz-ről), valamint a GPU-ja (Adreno 650-re Adreno 640-ről). Másfelől, Mirror Black, Mirror White és Copper színeket emlegetnek.

Mutatnám a netre került Galaxy Z Flip 5G kínai kreatívját:

A Galaxy Z Flip 5G kínai kreatívja.
Forrás: smartvenkat95 / Twitter

Szerdán okosabbak leszünk, de legkésőbb csütörtök reggelre!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.