A Samsung segít a szabadban történő kikapcsolódásban


Júliusban már volt egy komolyabb nyereményjáték a Samsung Members applikációban meghirdetve, ami vasárnappal lezárult. Hétfőn annak az eredményhirdetése lezajlott! Nem tudom, hogy látogatja-e olyan olvasó az oldalt, aki a szerencsések közé tartozik? – Ha kiestél volna a szórásból, akkor sem kell csüggedned, mert – mondhatni – szünet nélkül folytatódik egy újabbal, amit egészen augusztus elejéig kihúznak, hogy mindenkinek legyen esélye harcba szállni a különleges ajándékcsomagokért. Az biztos, hogy egyedivel készült most is a Samsung Magyarország!

A szóban forgó nyereményjáték a „Lazíts a szabadban” jeligét kapta, ami arra ösztönzi a játékosokat, hogy mozduljanak ki a négyfal közül. Ehhez adna három opciót, amivel még inkább tudjátok élvezni a természetben töltött időt, amelyek között: a piknikezés, a függőágyon vagy a gumimatracon történő lazulás kap helyet. Nincs nagy tét, de mégis szerint nagyon ötletesen találták el azt, hogy miként adhatnak olyanoknak is tippeket, akik nem lesznek a nyertesek között.

A hónapban már többel a futamidőt elnézve ne tessék számolni, így amondó vagyok, hogy mindenki adjon magának esélyt, hátha majd most mosolyog rá Fortuna.

A nyereményjáték menete a Samsung Members applikációban.
Fotó: Galaxy világa

A választható nyereménycsomagok:

  • 1 db „A day in the park” kétszemélyes piknikkosár.
  • 1 db mézszín/szürkészöld, kétszemélyes Quechua Comfort függőágy (280 x 175 cm).
  • 1 db maxi felfújható ananász alakú gumimatrac, 1 db felfújható ananász alakú italtartó.

A nyereményjáték időtartama: 2020. július 21. 10:00 – 2020. augusztus 2. 9:59. A nyertesek kiértesítése: 2020. augusztus 3. éjfélig történik meg.

Sok sikert mindenkinek!

Íme a hirdetménye:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.