Sejtelmes előzetes, az augusztusi Unpacked eseményhez


A teaserben látható utolsó másodpercek.

Kicsit csökkentet üzemmódban halad az oldal, ugyanis nagyon sok információ látott napvilágot az elmúlt hétvégén, amelyekről nemsokára összefoglaló írás születik. Nem szeretnénk minden apróságról külön megemlékezni, helyette velős cikkek formájában hoznám el a leleplezés előtt álló termékeknek az újdonságait.

Mielőtt azonban ezt megtenném, megmutatnám azt a videót, amit a Samsung tett közzé minap, amelyben sejtelmesen elárulja, hogy mely termékei lesznek azok, amelyek bemutatásra kerülnek az augusztus 5-én megrendezésre kerülő Unpacked eseményen. Részben igazunk lett, ugyanis a hordozható kiegészítőket is ekkor mutatják be a Galaxy Z Fold 2 és a Galaxy Note 20-család társaságában. A fentebbi fotón, az okoskiegészítők mögött még található egy fektetett termék, ami valószínűleg a Galaxy Tab S7-szériára asszociálna, azonban méret arányait elnézve, akár még a Galaxy S20 Fan Edition is lehet – bár annak a bejelentését inkább ősz elejére/közepére jósoljuk, mert most alapvetően sok termék érkezik.

Mutatnám a cseppet sem hétköznapi képsorokat, amelynek színénél a misztikus bronz dominál – valószínűleg ez lesz a main color-je az őszi termékeknek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.