Felkerült a Galaxy Buds Live felhasználói kézikönyve a Samsung oldalára


Ismételten beigazolódik, hogy aki keres, az talál. Most a SamMobile oldala akadt rá a Galaxy Buds Live-nak a felhasználói kézikönyvére, amit a Samsung Global csendesen elérhetővé tett. Nyilván valami olyasmi állhat a háttérben, mint a hétvégén közzétett aloldalak kapcsán, azaz előre akarnak dolgozni a weboldal fejlesztői a tartalmak területén, hogy a bejelentést követően egyből mindenki elérhesse a szükséges információkat.

Kezdésképpen mutatnék egy útmutatót azzal kapcsolatban, hogy hol találhatók a fülegységeken az érintőfelületek, illetve milyen egyszerű a párosítása az okostelefonunkkal.

Maradt az egyszerű párosítási lehetőség!

A felhasználói útmutató rávilágít arra, hogy aktív zajszűrővel is el lesz látva a termék, ami valószínűsíthetően 190 euró (~220 dollár) körül nyithat. A Galaxy Buds+ még nem rendelkezett ezzel a képességgel, hanem csak szoftveres úton próbálta a két külső, illetve az egy belső mikrofonnak köszönhetően tompítani a környezeti hangokat. Három állapotot alkalmazhattunk, amit 4-re lehetett bővíteni, ha bekapcsoltuk a szükséges funkciót a Labs almenüben.

Az útmutató arra szintén kitér, hogy a fülkagylóban lévő wingtip-et használni kell, máskülönben fizikai sérülés veszélyének van kitévő a felhasználó. Ez ugye az a kiegészítője a fülegységnek, ami a fülkagylóban tartja; ugyanis nem fog rendelkezik majd eartippel.

A töltőbölcső is okosabb lett. Immáron különböző LED-jelzéssel tájékoztatja a felhasználót arról, hogy mi éppen a helyzet a töltöttség terén. Pl.: folyamatos piros színű LED világításánál mutatja, hogy éppen töltés alatt van; viszont ha gyorsan villogóra piros jelzésre vált, akkor már felhívja a figyelmet, hogy rendellenes hőmérséklet miatt blokkolódott.

Mutatnám a további kifotózott képeket:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.