Kicsomagolós videón a Galaxy Watch 3

Az ugye tiszta sor, hogy az Unpacked eseményen nem várható kicsomagolós rész, holott valamilyen szinten ilyen névvel látták el azt. Azonban a termékek megjelenésének elején sok tech érdeklődőt érdekelhet az, hogy mit rejt a doboza, illetve milyen elrendezési logisztikával dolgozott az adott brand a dobozában. Ez már előre felvezeti, milyen terméket kapunk, hiszen ha összecsapott az egész, akkor a készüléktől se várjunk többet; viszont ha ügyeltek a részletekre, akkor valami jó dolognak a bevezetése előtt áll a közönség – legalábbis ezt szokták mondani.

A The Mobile Central hozzájutott egy Galaxy Watch 3 készülékhez, amit kamerák előtt fogtak és dobozától megfosztva kicsomagoltak; majd pedig összepárosították egy okostelefonnal, hogy működő formában is prezentálni tudják: mivel számoljon a közönség! A videóban az Apple-féle Watch Series 4-gyel, a Galaxy S3 Frontier-rel és a Galaxy Watch46mm-es modelljeivel hasonlították össze.

Az úriember leleplezi, hogy az minősége az órának viszonylag jobb, mint a korábbi szériának. A funkciógyűrű újra az élők sorában, aminek sokan fognak örülni. A megcsekkolható kisvideón a Galaxy Watch 3 44mm-es misztikus bronz változata köszön vissza, így szinte könyvelhetővé válik az az elképzelés, miszerint az őszi termékeinél ez lesz a domináns szín. Külön felhívnám a figyelmet a csomagolására, ugyanis változott az elődökhöz képest. A dél-koreai vállalat váltott a hosszított dobozos elképzelésre, amit a versenytársnál figyelhetett meg elsőként a nagyvilág. Abból a szempontból ez praktikusabb, hogy kevesebb helyet foglal egy laposabb csomagolás, mint egy vastag kerek; valamint a szíjat magunk törhetjük be – mondhatni nulladik állapotról.

Lássuk csak, mivel állunk szemben:

Ismételten változik a csomagolása a Samsung okosóráinak.

A ‘tovább mögött’ találhattok egy másik videót, ami kicsivel korábban látott napvilágot, viszont kifejezetten a Galaxy Watch 3 funkcióira helyezi a fókuszt. A látott tartalom szintén megerősíti, hogy ott lapul a készülék tudástárában: az EKG, a vérnyomásmérés, az IP68 és 5ATM védelem, illetve a Gorilla Glass DX kijelző. Ezen kívül számolni lehet a 8GB-os belső tárhely kapacitással.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.