Lesifotón mutatkozott a Galaxy Z Fold 2 5G

Augusztus 5-én a Galaxy Unpacked események eléggé sok termék kerül bemutatásra, azonban a legkevesebb infót a Galaxy Fold utódjáról kerül az internetre. Holott már csak egyetlen hetet kell várniuk a kíváncsi szemeknek, hogy lelepleződjenek a rejtett dolgok. A következő összehajtható készül a Galaxy Z Fold 2 5G névre hallgat, amelyet az alább látható lesifotó is megerősít, amit a szoftver indulását követően olvashatunk le az aktuális kütyü kijelzőjéről.

Tehát beigazolódott, hogy a Samsung beépíti a Galaxy Z-családba a Fold-ot. Tulajdonképpen alkalmazzák azt a marketinges elképzelést, miszerint a ‘Z’ betű intuitív módon közvetíti a hajtás elképzelését, emellett pedig dinamikus és fiatalos érzetet biztosít.  Higgyétek el, nagyon sok múlik egy készülék reklámozásán és elnevezésén, de talán a legélőbb példa a ‘Lite’ utótaggal érkezett a közelmúltból, hiszen sokan azért se nyitnak a termékek felé, mivel degradálást hangsúlyoz, és 200 ezer forint körüli árfekvésnél azért ez valahol bántja a felhasználót – legalábbis szerintünk ezért válthatnak a jövőben a ‘Fan Edition’ elgondolásra.

A fotón jól látszik, hogy az elsőgenerációs megoldáshoz képest lehet számolni változásokkal. Pl.: a belső felületen, csak egyetlen kamera foglal helyet, amit a jobboldali rész közepére pozícionáltak Infinity-O stílusban. Sokkal nagyobb kapnak ezáltal, viszont azzal is számolni kell, hogy a bokah effektezést ezzel el kell hagyni, mert a szoftveres rásegítés hibázhat. Másrészről, a termék neve arról árulkodik, hogy a dél-koreai vállalat top-terméke csak 5G-s változatban érkezik.

Külföldi szaklapok információja szerint a külső kijelzője csak Super AMOLED+ panellel rendelkezik, míg a belsőnél a már megismert Dinamikus AMOLED-et használhatják.

Ross Young vészjós múltkori tweetje alapján az is valószínűsíthető, hogy csak az ősz közepe felé kezdődhet meg az életpályája – amit valahol igazol az a tény, hogy a Galaxy Z Flip 5G-t már augusztus 7-én, az Unpacked esemény után 2 nappal útnak indítanak.

Megmutatta magát a Galaxy Z Fold 2 5G.
Forrás: SamMobile

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.