Mostantól üdvözöl a Galaxyvilaga.hu

Mostantól üdvözöl a Galaxyvilaga.hu

Nagy nap ez a mai, akarom írni a tegnapi, ugyanis hosszú rágódást követően úgy határozott a stáb, hogy megérdemel az oldal egy rendes domain elérést. Ne értsétek félre, a wordpress.com-mal sem volt az égadta világon semmi bajunk, viszont a 10. hónapot taposva megállapítható, hogy szó sincs alkalmi fellángolásról! Két kezünk elengedő ahhoz, hogy megszámoljuk, hány napon nem született írás az oldal indulása óta. Továbbra is elszántan ügyelünk arra, hogy elhozzuk a Samsung IM divíziójának legfrissebb történéseit és bejelentéseit.

Az elmúlt időben a fix nézőszámunk is egyre feljebb tolódott, amit ezúton szeretnénk megköszönni. Tényleg jó látni, hogy a cikkeink eljutnak a közönséghez; illetve, hogy egyre többször szolgálunk forrásként külföldi tech oldalaknak, akiktől alapvetően merítünk.

A korábbi galaxyvilaga.wordpress.com cím se szűnik meg/tűnik el, így aki már megszokta azt, bátran használja, ugyanis csak egy domain címes átirányítás történik a galaxyvilaga.hu-ra. A folytatásban már haza ‘.hu’-s végződéssel találkozhattok.

Az oldal történelmében ez egy minimérföldkő, hiszen a meglépés is azt igazolja, hogy eltökélt módon szeretnénk a Samsung világát elhozni Nektek! Köszönjük, hogy olvastok minket!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.