Zajlik a Galaxy Tab S7+ 5G hazai szoftverjének stabilizálása


A Galaxy Unpacked esemény kapcsán talán a legérdekesebb blokk, hogy a Samsung újra elrugaszkodik a hétköznapitól, és ismételten nagyméretű tablettel áll a felhasználói elé. A jelenleg netre került információk azt mondatják, hogy egy új felsőkategóriás tabletcsalád érkezése előtt állunk, amit név szerint: Galaxy Tab S7-ként hívhatnak – legalábbis nem fogják egységesíteni a Galaxy S- és Note-szériás okostelefonjaikkal. És azért említettem a nagy méretet, mivel utoljára 2014 februárjában dobott piacra óriási fizikai mérettel rendelkező terméket, ami a Galaxy Note Pro 12.2 elnevezésre hallgatott, persze csak ha nem vesszük be a játszámba a Galaxy View-t.

Termékcsalád érkezését említettem, ugyanis lesz egy kisebbik méret, ami 11 inches kijelzőmérettel lesz felruházva, valamint egy nagyobb, ami 12.4 inchessel. Na de, hogy melyik milyen verziószámmal láthat napvilágot, azt mutatnám:

  • Galaxy Tab S7 WiFi: SM-T870
  • Galaxy Tab S7 LTE: SM-T875
  • Galaxy Tab S7+ WiFi: SM-T970
  • Galaxy Tab S7+ 5G: SM-T976B

Nem akarok lázító lenni, de egyébként már készülnek az aloldalak hazai szinten, így ha beírjátok a samsung.hu-n a keresőbe, akkor tartalom nélküli aloldalakkal már találkozhattok.

De, ami ennél is talán egy picivel érdekesebb hír, és fontosabb, hogy javában zajlik mindegyik készüléknek az optimalizációja. Mint az a lentebbi patch note-ból kiderül, a Galaxy Tab S7-család két SIM-kártya fogadására is alkalmas modelljénél a szoftverfejlesztők azon vannak, hogy minél inkább tökéletesítsenek a megjelenés előtt álló termékein. A bejegyzésből kiderül, hogy a Galaxy Tab S7+-ból 5G képes változat kerül csak forgalomba, míg a kisebbikből valószínűleg lesz LTE-s és 5G-s is, viszont a magyarországi piacra inkább előbbinek a befutását jósolnánk meg.

Ezzel pedig ismételten nőt egyet azon termékek listája, amiknél már a premier előtt megkezdődött az optimalizáció, hogy még ütőképesebb legyen a végtermék.

Samsung Galaxy Tab S7 and Tab S7+ pop up on Google Play Console, new images appear
A Galaxy Tab S7+ 5G lehetséges kinézete.
Forrás: WinFuture

Buildszám: T976BXXU1ATGAGalaxy Tab S7+ 5G (SM-T976B)
Android verziója: Q (Android 10)
Kiadás dátuma: 2020-07-27
Biztonsági javítás szintje: 2020-07-01

Buildszám: T875XXU1ATG9 – Galaxy Tab S7 LTE (SM-T875)
Android verziója: Q (Android 10)
Kiadás dátuma: 2020-07-22
Biztonsági javítás szintje: 2020-07-01

Alább láthatja az újdonságokat:

  • Átfogó stabilitási és funkcionális fejlesztések.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.