Kiderült a Galaxy Note 20-családnak, valamint a Galaxy Buds Live-nak az európai ára


Nincs megállás. Jövő szerdán bemutatásra kerül egy különleges event során a következő Galaxy Note-széria, ami arra hivatott, hogy megreformálhatja a Samsung portfólióját – hiszen a Galaxy S20-család nem azokat a mutatókat hozta, amit szerettek volna belőlük kisajtolni. A prémium kategóriát alapvetően az őszre szánt termékcsalád szokta megtestesíteni, így különösen fontos az, hogy rendben legyen a háza táján minden és ne csússzon homokszem a gépezetbe, mint annak idején a Galaxy Note 7-nél.

Ishan Agarwal, az egyik hiteles twitteres tech szivárogtató a hét elején tette közzé azt, hogy milyen európai árakkal érkezhetnek a Galaxy Note 20-asok. Mielőtt rátérnék a tényekre, azt azért kiemelném, hogy az alapmodellből, azaz a sima Galaxy Note 20-ból kétféle kerülhet a piacra, ugyanis a szimpla LTE hálózat képes mellett számítani lehet 5G képessel is. Valószínűleg, ha hazánkba érkezik, akkor hasonló lesz a felállás, mint a Galaxy S20+-nál, azaz csak a szolgáltatóknál lesz jelen a gyorsabb hálózati csatlakozással bíró modell. A nagyobb méretű, azaz a Galaxy Note 20 Ultra modellnél más téren számolhatnak az érdeklődők újdonságra, ugyanis itt mindkettő 5G-s felszereltséggel bír majd, azonban lesz lehetőség adott régiókban nagyobb tárhelyűt vásárolni, ami 512GB-ot takarna.

Korábban még nem mutattam fotókat a termékekről, viszont nem olyan régen számos sajtófotóra hajazó kép került fel a netre, amelyeket előbb megmutatnám, majd folytatnám lentebb:

Szóval az európai áraknál tartottam, amik az alábbiak lehetnek:

  • Samsung Galaxy Note 20 4G 256GB: 999 euró (~345 990 Ft)
  • Samsung Galaxy Note 20 4G 256GB: 1.099 euró (~379 990 Ft)
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB: 1.349 euró (~469 990 Ft)
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512GB: 1.449 euró (~499 990 Ft)
  • Samsung Galaxy Buds Live: ~189 euró (~65 990 Ft)

Nyilván a fentebbi átszámított árakhoz képest picivel drágábbakkal lehet számolni, hiszen az ÁFA-t nem tartalmazzák olyan mértékben, valamint mi csak a 990Ft-os felkerekítést alkalmaztuk. Jelenpillanatban a Galaxy S20 Ultra 5G 512 990 Ft-ba kerül, ha éppen nincs rá promóció, aminél biztosan drágább lesz a dupla tárhelyű 5G-s variáns, így amondó vagyok, hogy 525-530 ezer forintos nyitóárral bátran lehet számolni.

Ishan mellettük még kitér a Galaxy Buds Live árára is, ami a jelek szerint a Galaxy Buds+ és a Galaxy Buds+ BTS Edition közé kerülhet pozicionálásra. Úgy fest, hogy az aktív zajszűrő nem nyom annyit a latba, mint egy limitált kiadású plecsni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.