360°-os render fotón pózol a Galaxy Note 20 Ultra 5G

Már tényleg elegendő egyetlen kezünk ahhoz, hogy megszámoljátok, mennyi nap van hátra a nagy leleplezésig. A dél-koreai vállalat a Galaxy Unpacked eseményét augusztus 5-én fogja megtartani egy virtuális rendezvény keretében, ahol rengeteg terméket fog elhozni a közönségnek. Talán a show egyik legérdekesebb láncszeme – a Galaxy Z Fold 2 5G után – a Galaxy Note 20 termékcsalád lesz, aminek most már összerakottnak kell lennie, legalábbis a tavaszi Galaxy S20-széria után megköveteli a közönség a kiforrott, minőségi prémium modellt. A madarak legalábbis azt csiripelik, hogy egyik sem lesz olcsó termék, ahhoz pedig le kell valamit tenni az asztalra, máskülönben pofára esés várható, ami nem éppen lenne jó a harmatgyenge második negyedéves mutatóikat látva.

Ami viszont a Galaxy Note-családot várókat talán egy kicsit lehangolhatja, hogy legutóbb feltűnt a GeekBench tesztjén, ahol bizony nem Snapdragon 865-ös processzornak a motherhood beírása köszönt vissza. Bizony, ugyanis ha a linkre klikkeltek és kikeresítek a sorberögzítését, akkor láthatjátok az „exynos990” szócskát. Nyilván, az amerikai régióban előbbivel lesz felvértezve, azonban az európai felhasználóinak ki kell tartania azon lapkakészlet mellett, amivel a Galaxy S20-család látott napvilágot. Ergo, még a továbbfejlesztett Exynos 992-vel se találkozunk a jelek szerint náluk.

Értékben kifejezve 928 pontot hozott egymagos tesztjén, míg 2.721 pontot a többmagosban. 12GB-nyi RAM-mal lesz felszerelve az SM-N986B modellszámon futó Galaxy Note 20 Ultra, amiből valószínűleg csak 5G-s modell érkezik a hazai piacra.

Egy külföldi forrás szerint a Galaxy Note 20-akban lévő Exynos 990-es lapka jobban lesz optimalizálva, mert alapvetően a chipsettel nincs semmi probléma. A továbbgondolt megoldás a Snapdragon szintjét fogja tudni hozni, bár azért ezzel a kifejezéssel óvatosan bánnék, ugyanis az elmúlt években a Qualcomm megoldásaiból valahogy mindig több préselődött ki a GeekBench oldalán, mint a dél-koreai sajátból.

Zárásképpen megmutatnánk Evleaks által elkészített végleges fotóját a Galaxy Note 20 Ultra-nak.

A Galaxy Note 20 Plus/Ultra 5G renderfotója
Forrás: evleaks

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.