Fókuszba került a Galaxy A-széria alsó szegmense

Augusztus az iskolakezdésből fakadóan kulcsfontosságú hónap a kereskedelemben, legfőképpen a műszaki szegmensnek, hiszen ilyenkor lehet a legkönnyebben eladni okostelefonokat, tableteket és laptopokat. Másabb nevén hívhatnám „Back to School”-nak, bár most igencsak kérdéses, hogy a diákok visszamennek-e az iskolapadba, vagy folytatódik a tavasszal elkezdett otthoni tanulást az internet segítségével?! – Ez a fajta bizonytalanság egy picit jobban segíti majd az áruházakat, viszont ettől függetlenül a nyár meghatározó időszaka, hiszen a ballagást követően a pénzköltési szándéka az emberek többségének csökken, révén, hogy inkább nyaralásba vagy kikapcsolódásba invesztálják – elég csak magamból kiindulni…

A Samsung Magyarország úgy döntött, hogy a hónap elején még előveszi a „kifutó” státuszban lévő 2019-es Galaxy A-szériás termékeit. Gondolok: a Galaxy A20e-re, ami árazása miatt lehet abszolút szimpatikus azok számára, akik nem akarnak jelentősen invesztálni az új készülékbe; a Galaxy A30s-re, amit siker terméknek egyáltalán nem nevezhetnénk, de ilyen végárral már azért lehet ajánlani sokaknak; illetve a Galaxy A40-re, ami tudomásunk szerint már az utolsó darabjait rugdoshatja életpályáján.

Melléjük dobja be a Galaxy A21s-et, ami tulajdonképpen a magyarországi portfólió leggyengébb láncszemét jelentené a dél-koreai vállalat okostelefon portfoliójában. Olyan árengedményt kapott, amivel a Galaxy A30s kifutását lehetetleníti el, de ez nem a mi problémánk. A választási lehetőség ott a vásárlók kezében.

A promóció időtartama: 2020. augusztus 1. és 9. között, illetve a készlet erejéig!

Termék:2020/Q3-as ár:Akciós ár:
Galaxy A20e61 990 Ft49 990 Ft
Galaxy A30s85 990 Ft69 990 Ft
Galaxy A4098 990 Ft69 990 Ft
Galaxy A21s77 990 Ft67 490 Ft

Íme a promóció kreatívja:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.