Stabilizálták a Galaxy Z Flip 5G szoftverjét


Augusztus 7-én elstartolt a Galaxy Z Flip 5G magyarországi hivatalos forgalmazása. Ahogy azt sejteni lehetett, a dél-koreai vállalat nyár végére ütemezte be a debütjét, még a Galaxy Z Fold 2 5G előttre, hogy egyik a másiktól ne vegye el a piacot. Míg számos ország rendelkezik az alapmodellből Tükör Arany színnel, addig hazánkban csak a Tükör Fekete és a Tükör Lila volt elérhető, amelyhez az 5G-s változnál csatlakozott a Misztikus Bronz és a Misztikus Fekete fantázianévvel ellátott színvariáns. Tehát jelenleg a magyar vásárlók négy szín közül választhatnak – bár a Galaxy Világa stábja továbbra is azt mondja, hogy megéri azt a minimális felárat az új kiadás.

Az újragondolt termékről nemsokára külön beszámolok, azonban előjáróban annyit még hozzátennék, hogy változtattak a kijelzőnél lévő káván is, ugyanis míg az LTE-nél egy színű volt, addig az újnál már elől is visszaköszön a termék választott színe.

A múlt héten napvilágot látott frissítés még a premierje előtt futott be, azaz senkit se érjen meglepetésként, hogy már első netre csatlakoztatásánál felajánlja a frissítési lehetőséget. Az F707BXXU1ATGH buildszámú frissítésnél két fontos funkciójánál javítottak a stabilizáción. Az egyik a Fényképezőnél történt, a másik pedig a Wi-Fi kapcsolatnál. Emellett még számos apróbb javítást tettek annak érdekében, hogy még biztonságosabb legyen a szoftverje.

(Zárásképp jegyezném meg, hogyha nem érkezett meg még a frissítés, akkor sem kell pánikba esned, mert a szerverekre fokozatosan engedik rá a készülékeket, hogy elkerüljék a terhelést. Másrészről, javasolt ilyenkor használni a manuális frissítési lehetőséget a ‘Beállítások’ menüpont ‘Szoftverfrissítés’ almenüjében; vagy ott a Samsung Smart Switch PC-re telepíthető programja, amivel hasonlóképp van módotok ránézni a frissítés elérhetőségére.)

A Galaxy Z Flip 5G egyik kreatívja.
Fotó: Samsung

Buildszám: F707BXXU1ATGH
Android verziója: Q (Android 10)
Kiadás dátuma: 2020-08-06
Biztonsági javítás szintje: 2020-08-01

  • Javítottuk a(z) Fényképező stabilitását.
    • Tökéletesítettük a(z) Profi videó működését
  • Javítottuk az Wi-Fi-kapcsolatot és annak stabilitását.
  • Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.