Szoftverfrissítést és aloldalt kapott a Samsung következő középkategóriás tabletje


Azt lehetett sejteni, hogy az év második felében se maradunk középkategóriás tablet nélkül. Pénteken megjelenik a prémium szegmens két utánpótlása – a Galaxy Tab S7 és a Galaxy Tab S7+ –, azonban a Galaxy Tab A 10.1 2019-nek se ártana a felfrissítés. Tulajdonképpen, a Galaxy Tab A7 2020 lehet az, amit az internet népe az idei változatként tart számon. És egyből felmerülhet a keresztkérdés, hogy miért Galaxy Tab A7?! – amire az az egyszerű nem-hivatalos magyarázat, hogy a Galaxy Tab S7-tel hozzák egy szintre elnevezés fronton, mint ahogy annak idején a Galaxy Note7-nél tették a Galaxy S7 megjelenését követően.

További érdekesség, hogy a termék befutásának hajnalán vagyunk, ugyanis nem olyan régen a Samsung hivatalos frissítési bejegyzései közé beíródott egy szoftverfrissítés, ami az alábbi volt:

„SM-T505 XEH
T505XXU1ATH6/T505OXM1ATH6/T505XXU1ATH6/T505XXU1ATH6
Q (Android 10)
00:41. 14 August 2020”

olvasható a frissítési naplóban.
Feltűnt a Samsung Magyarország oldalán egy újabb tablet!
Fotó: Galaxy Világa

A Wi-Fi-s változat típusszáma az SM-T500-ra, míg a SIM-kártyásé az SM-T505-re hallgat. Csak kíváncsiságból rákerestünk a Samsung Magyarország oldalán mindkettőre, ahol már elkészültek az aloldalik, melyek az alábbiak:

Nyilván a magyarországi régióban az ‘XEH’ végződésre módosítják az ‘EUE’-t. Az ‘NZSA’ színkódrészlet a Misztikus szürkét jelentheti (hogy a 2020-as trendre illeszkedjen!), bár nem biztos, mivel az ‘NZAA’-t utoljára a Galaxy Tab S6-nál használták, ahol pedig a Fátyolos szürke elnevezéssel illették. Azt persze kétlem, hogy két féle szürkében érkezne, de majd megjelenés után okosabbak leszünk.

A külföldi médium információja szerint 10 és 11 inch között lesz a kijelző mérete. Egyesek szerint a 10.5 lehet a befutó átmérő, bár nincs semmi köbe vésve. Akkumulátorkapacitás szempontjából 6.820-tól 7.040mAh-ig terjedhet. Vélhetően csak LTE változat érkezik belőle, hiába emlegetik az SM-T507-es modellkódot, szerintünk az nem lesz jelen.

Szeptember közepe vagy végi rajttal lehet számolni, hiszen általában 1 hónappal szokott előbb elkészülni az aktuális képviseletnél az aloldal. Addig maradnak a teóriák és a tippelgetések.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.