Az előrendeltek már kézben foghatják a terméküket


“A Galaxy Note20 széria, a Tab S7 készülékek és a Galaxy Watch3 már előrendelhetőek, illetve ezen újdonságok a Galaxy Buds Live-val egyszerre Magyarországon 2020. augusztus 21-től lesznek elérhetőek.”

olvasható az Unpacked esemény után kiadott sajtóanyagban.

Az Unpacked eseményen elhangzott, hogy az előrendelési időszak 2020. augusztus 20. 23:59-ig tart. Aki eddig előleg formájában megvásárolja bármelyik kiszemelt termékét, az amellett, hogy biztosan kézhez kapja a rákövetkező napon a kiszemelt kütyüjét, jogosult lesz különféle ajándékokra, amit majd a Samsung Members applikációban kell megigényelnie. Igen ám, de különféle internetes csoportokban és fórumokon azt lehet olvasni, hogy a hét elejétől egyes csatornákon átvehetők a megrendelt termékek, sőt, aki most szánná el magát, az egyből kézhez is kaphatja.

A Galaxy Note20-család egyik kihelyezése az egyik budapesti Samsung márkaboltban.
Fotó: Galaxy Világa

Amint azt a Galaxy Világa stábja megtudta, azoknak az előrendelőknek, akiknek a terméke az előrendelés helyszínére beérkezett, azok már hétfő2020. augusztus 17-eóta átvehetik. Ha azon vasárlók közé tartozol, akiket még nem értesítettek, akkor valószínűleg még a kiadás helyére nem futott be a megrendelt termék, de valószínűleg péntekre mindez megtörténik.

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a Galaxy Buds Live-ot és a Galaxy Watch 3-szériát már értékesítik a Samsung márkaboltokban, azaz, ha mondjuk utóbbira még ma beneveznétek, akkor úgy kézhez vehetnétek, hogy közben még az előrendelési ajándékot is megigényelhetitek. Ha pedig csak holnap éjfélig adnátok le igényetek, akkor mar csak pénteki átvétellel kaparínthatnátok meg.

Információk szerint a szolgáltatói fronton (Pl.: Vodafone) történt meg a legtöbb – pénteki dátum előtti! – Galaxy Note 20 kiszolgálás. A Samsung márkaboltokban egyelőre még nincs jelen a tollas család se okostelefon, se tablet formában. Aki ezek közül bármelyikre előrendelt volna, azok a pénteki átvételre és kiszállításra számíthatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.