Kiegészítőkre fókuszál a jelenlegi Samsung Members játék


Lezárult a Balatonhoz kapcsolódó Samsung Members-ös nyereményjáték, amelyet megállás nélkül egy újabb követ! …Most azonban mással kedveskedik a Samsung Magyarország. Ahelyett, hogy elkalauzolnák a nyerteseket valamilyen különleges helyre, ahol eltölthetnek/átélhetnek egy cseppet sem hétköznapi élményt, inkább most arra ösztönzik őket, hogy a meglévő vagy a leendő okostelefonjukhoz, vagy tabletjükhöz valamiféle okoskiegészítőt vásároljanak a magyarországi Samsung Experience Store-ok egyikében.

„Dobd fel az őszi szetted Samsung kiegészítőkkel!”

olvasható a szlogenjénél.

A nyereményjáték feltételetit mindenképpen ajánlom figyelmetekbe, mivel lesznek olyan fontos pontok (pl.: 4.5-ös), amikre oda kell figyelnetek a megnyert voucher felhasználásánál. Mint pl.: ilyen az, hogy a Samsung oldalán feltűntetett tartozékokra, illetve viselhető eszközeire váltható be, viszont az árengedmény JBL és Harman & Karmon típusú termékekre nem vonatkozik. Ezen kívül javasolt a teljes összeg elköltése, hiszen nem kártyáról van szó, amiről fokozatosan le lehet vonati a kedvezményt; hanem csak egyszeri felhasználásra jogosítja fel a tulajdonosát. Ha pedig kevesebbért vásárolnátok, akkor a fennmaradó összeg elveszik, ugyanis nem váltható készpénzre sem a teljes, sem a rajta maradt rész.

A szokásos módon mutatnék egy útmutatót, hogy miként éritek el a játékot.

A Samsung Membersben futó nyereményjáték útmutatója.
Fotó: Galaxy Világ

A nyereményjáték tétje:

  • 1 darab 50 000 forint értékű, Samsung tartozékokra beváltható voucher.

A nyereményjáték időtartama: 2020. augusztus 18. 16:00 – 2020. augusztus 30. 23:59. A nyertesek kiértesítése: 2020. augusztus 31. éjfélig történik meg.

Sok sikert mindenkinek!

Íme a hirdetménye:

A [2] oldalon megtekinthető a játék teljes oldalképe.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.