Várható a Galaxy Z Fold2-ből LTE változat is, illetve így festenének a bőrtokjai


Tegnap publikálta a Samsung Global, hogy bizonyos készülékeinél +1 évvel megnövelték a főszoftver támogatást, ami annyit jelentene, hogy a jelenlegi 2 éves ciklust kitolták 3-ra sokak örömére. A döntés tényéről már a Galaxy Unpacked eseményen beszámoltak, azonban csak most érkezett hivatalos álláspont. Janghyuan Yoon, a Samsung Electronics szoftverplatform-csoport vezetője elmondta, hogy céljuk: a lehető legjobb mobil élmény nyújtása a Galaxy felhasználóknál, így a különféle új funkciókat mihamarabb el szeretnék hozni azok számára, akik mellettük tették le a voksukat.

A kiadott sajtóanyagban egy érdekes részt vélhetett felfedezni az, aki nyitott szemmel jár, ugyanis az összehajtható készülékeknél kétféle Galaxy Z Fold2-t említenek, mutatnám:

„Hajlítható Galaxy eszközök: a Galaxy Z Fold2 5G, a Z Fold2, a Z Flip 5G, a Z Flip, a Fold 5G, a Fold és a jövőben esetlegesen megjelenő Z szériás eszközök.”

olvasható a Samsung Magyarország egyik közleményében.

Az elmúlt időszakban számtalan olyan pletyka csapta fel fejét, miszerint a következő Galaxy Fold-ból, amit immáron Galaxy Z Fold-ként kell említeni, csak 5G képes variánst szeretnének piacra dobni, mivel egy prémium készülékről van szó. Ezzel viszont szembe megy a fentebbi idézet szösszenet, aminél kiemeltem a kulcsfontosságú részt.

Elegáns lesz a bőrtokban a Galaxy Z Fold2 5G készülék!
Fotó: Samsung

Cseppet sem lennénk meglepve, ha bebizonyosodna, hogy a Galaxy Z Fold2-ből kiadnak az 5G-s változat mellett egy LTE-t is, amit nyomottabb áron helyeznének a kínálatukba. Ezen kívül, elég csak felidézni a tavalyi esztendőt, ahol a Galaxy Fold 5G-ből csak bizonyos régiók kaptak (pl.: Magyarország nem!), míg a többségnél csak a szimpla, fapadosnak mondható 4G-s volt jelen – aminek volt annyi előnye, hogy nagyobb akkumulátorkapacitással büszkélkedett (4.235mAh helyett 4.380mAh-val), valamint két SIM-kártyás volt (eSIM formában, mint a Galaxy Z Flip).

Az tiszta sor, hogy az SM-F916B típusszámon érkezhet az 5G-s variáns, míg a szimpla LTE – ha valóban lesz ilyen, akkor – az SM-F910F-en. Ez még várhat magának, azonban most evezzünk más vizekre.

Annyira nem más vizekre, ugyanis a Galaxy Z Fold2 5G egyik tokvariánsát vesszük górcső alá, a bőrtokot, ami nagyon elegáns lett. Abszolút arra hivatott a kiegészítő, hogy még inkább prémiumabb érzetet adjon a terméknek, ezáltal pedig némi luxus hatást kölcsönözve neki. Ajánlanám figyelmetekbe a barna színűt a Misztikus Bronz színű okostelefonon, ami annyira egy hullámhosszan van, hogy tökéletes párost alkotnak.

A Galaxy Z Flip2 5G-hez vásárolható bőrtok variációk.
Fotó: Samsung
A választható színopciók között az alábbiak kapnak helyet:

A jelenlegi jóslatok szerint szeptember közepén vagy végén startolhat el a termék forgalmazása. A Samsung Magyarország oldalára már feltöltötték a tokválasztékot, igaz, árról egyelőre még nem tudunk beszámolni, de valahova 15-20 ezer forint körülire becsülnénk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.