Aramid tok is érkezik a Galaxy Z Fold2 5G készülékhez


Csak a hátoldalára illeszkedik a tok a Galaxy Z Fold2 5G-nél.
Fotó: Samsung

Nem szabad elfeledni, hogy 16 órás kezdéssel érkezik az őszi Unpacked esemény második felvonása, amit a Samsung Global a hivatalos Youtube csatornáján közvetít ugyanúgy, mint az augusztusit. Érdekes húzás, hiszen hasonlóra még az előző években nem volt példa. A döntést azért hozhatták meg, mivel a Galaxy Z Fold2 ellopta volna a reflektorfényt a Galaxy Note20-család elől, így az I. felvonásnál csak említés jellegűen mutattak képsorokat a termékről. Sejteni lehetett, hogy később kerül bejelentésre, azt viszont nem mertük volna megtippelni, hogy egy különálló eventet húznak rá. Már csak az a kérdés, hogy más terméket is szerepeltetnek-e rajta vagy sem?!

A Fold-család immáron beépül a Galaxy Z-termékcsaládba. Ezáltal az is körvonalazódni látszik, hogy a Flip-szegmens a horizontális, míg a Fold a vertikális hajlítást fogja képviselni. Augusztusban többször feltűnt a Galaxy Z Fold2 5G a GeekBench oldalán, ahol a legjobb egymagos pontszáma: 978, míg a többmagos 3263 elett. Délutánra okosabbak leszünk, viszont most foglalkozzunk olyan tényekkel, amikről már van információnk, ugyanis a Samsung hazai képviselete tett róla, hogy legyen!

Az már tiszta sor, hogy Magyarországon is elérhető lesz a termék, ugyanis felkerültek a tokvariánsai a Galaxy Z Fold2 5G-nek a hivatalos oldalra. Ha nem jönne, akkor nem lenne ott, lásd: nincs Galaxy M-szériához semmink, mivel nincs is forgalomban. A bőrtokjával külön cikkben foglalkoztunk, viszont gondoltak azokra, akik imádják a „standing” jellegűeket, ugyanis érkezik ilyen stílusban aramidtok is.

Az EF-XF916SBEGWW típusszámon futó termék csak Aramid álló tokként van számontartva a Samsung Magyarországon aloldalán. Különlegessége, hogy kényelmes fogást biztosít a terméknek használata során is, ugyanis hihetetlenül vékony, de mégis masszív. Utóbbi abban mutatkozik, hogy meglepően erős, ezáltal a tartóssága biztosított. Másrészről, karcálló, így nem kell aggódni, ha a zsebünkbe melléteszünk bármit. Azt viszont ki kell hangsúlyoznom, hogy se a Fedlapi kijelző, se a Főképernyő nincs általa takarásban, így azért óvatosan a leejtéssel.

Áráról egyelőre nincs információnk, de valószínűleg a telefonhoz hasonlóan drágább lesz az átlagosnál, viszont ha tippelnem kellene, akkor 20 ezer forintnál magasabbat nem mondanék rá.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.