Fontos frissítést kapott a Galaxy Z Flip 5G


Februárban engedte útjának a Galaxy Z Flip-et a Samsung, ami hozta az eladási számokat. A legnépszerűbb összehajtható készüléke lett – de sikeréhez az is kellett, hogy a Galaxy Fold limitáltabb számban legyen jelen a piacon, valamint magasabb árfekvésben. A dél-koreai vállalat komolyan gondolja az 5G képes piacon történő előnyének megtartását. Mindent meg is tesz annak érdekében, hiszen “diktálóként” szeretné magát a felhasználók fejében tartatni. Augusztusban előálltak a Galaxy Z Flip 5G-vel, aminél egy szükséges hardverfrissítést hajtottak végre, több fronton megerősítették, hogy még ütőképesebb legyen.

A termék a magyarországi piacon ugyanúgy érvényesülhetett, némi felárral, amit már csak azért érdemes kifizetni, mert tényleg egy legnaprakészebb chipset, a Snapdragon 865+ épült a váza alá. Már a megjelenése előtt kapott szoftverfrissítést, azonban a hazai képviselet a rajtot követően egy újabbal állt a használói elé, hogy a másodlagos eSIM foglalata által képes legyen a két SIM-kártyás üzemmódra. (Ez hazánkban a Telekom hálózatában van kiépítve, amellyel a fizikai SIM-et logikaira lehet konvertáltatni.) A jelek szerint ez nem működött a kezdeti időszakban, bár nem nagyon tették szóvá!

Az F707BXXU1BTH7 buidszámú csomaggal foltozták a felmerülő biztonsági hibáit; illetve stabilizálták a Fényképező applikációját. Száz szónak is egy a vége: érdemes telepíteni, mert funkciónalítasában erősödött a termék.

(Zárásképp jegyezném meg, hogyha nem érkezett még meg a frissítés, akkor sem kell pánikba esned, mert a szerverekre fokozatosan engedik rá a készülékeket, hogy elkerüljék a terhelést. Másrészről, javasolt ilyenkor használni a manuális frissítési lehetőséget a ‘Beállítások’ menüpont ‘Szoftverfrissítés’ almenüjében; vagy ott a Samsung Smart Switch PC-re telepíthető programja, amivel hasonlóképp van módotok ránézni a frissítés elérhetőségére.)

A Galaxy Z Flip 5G kreatívja.
Forrás: Samsung

Buildszám: F707BXXU1BTH7
Android verziója: Q (Android 10)
Kiadás dátuma: 2020-09-08
Biztonsági javítás szintje: 2020-09-01

  • Javítottuk a(z) Fényképező stabilitását.
  • Támogatott a(z) Két SIM
  • Átfogó stabilitási és funkcionális fejlesztések.
  • Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.