Javítások futottak be az egyik 2018-as Galaxy A-szériás készülékre


„A Galaxy A szériát eddig is a prémium kialakítás jellemezte. A Galaxy A8 (2018) bevezetésével a sorozat olyan további, a zászlóshajó modelljeinkben már nagy népszerűségnek örvendő funkciókkal bővül, mint az Infinity Display kijelző vagy az első Élő fókusz funkcióval felszerelt dupla előlapi kamera. A Galaxy A8 (2018) bizonyítja a vásárlói igények kielégítése iránti elköteleződésünket: immár több választási lehetőséget és nagyobb kényelmet kínálunk számukra.”

mondta Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. mobil üzletágának vezetője.

Csak kíváncsiságból visszakerestem a Samsung Magyarország azon sajtóközleményét, amelyben a Galaxy A8 2018 kerül górcső alá. Kevesen tudják, de a Galaxy S10-em előtt ezt a készüléket nyúztam hosszú hónapokon keresztül, ami aztán családon belül tovább öröklődött, mikor eljött a váltásnak az ideje. Azt is ki kell emelnem a termék mellett, hogy ez volt az utolsó olyan középkategóriás készüléke a dél-koreai vállalatnak, ami vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezett. A folytatásban, azaz az év második felében napvilágot látott Galaxy A72018 és Galaxy A92018 már kiesett a szórásból, és más felé mentek el a tervezőik. Mondanom se kelljen, de belopta magát a szívembe, pláne a Levendula színopciójával.

A Samsung szoftverfejlesztő legutoljára júliusban hoztak ki biztonsági frissítést hozzá, azonban cseppet se lehetnek elégedetlenek a felhasználói, mivel havi rendszerességgel gondoskodnak arról, hogy ne legyen sérülékeny a hackerek által. Augusztus végén a tökéletesített biztonság mellett kapnak a használói a Fényképező applikációnál stabilitást. Nincs információnk, hogy pontosan mit javítottak, de nincs kizárva, hogy jobb képek készítésére lesz képes a termék.

Az A530FXXUECTH2 buildszámú csomagot maximum akkor nem érdemes telepíteni, ha valakinek a MirrorLink vagy az S Voice a szívéhez nőtt, ugyanis mindkettő kivételre kerül a gyári applikációk sorából. A Samsung Voice helyébe lépett a Bixby, míg a MirrorLink alapvetően kerül kilővésre, ami az autósok életét nehezítheti a folytatásban. Nyilván a folytatásban se lesz egyik sem benne, így barátkozzatok meg a döntéssel és búcsúzzatok el mind a kettőtől.

(Zárásképp jegyezném meg, hogyha nem érkezett még meg a frissítés, akkor sem kell pánikba esned, mert a szerverekre fokozatosan engedik rá a készülékeket, hogy elkerüljék a terhelést. Másrészről, javasolt ilyenkor használni a manuális frissítési lehetőséget a ‘Beállítások’ menüpont ‘Szoftverfrissítés’ almenüjében; vagy ott a Samsung Smart Switch PC-re telepíthető programja, amivel hasonlóképp van módotok ránézni a frissítés elérhetőségére.)

A Galaxy A82018 egykori kreatívja.
Forrás: Samsung

Buildszám: A530FXXUECTH2
Android verziója: Pie(Android 9)
Kiadás dátuma: 2020-08-30
Biztonsági javítás szintje: 2020-08-01

  • Javítottuk a(z) Fényképező stabilitását.
  • Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.
  • A következő alkalmazások törlődtek: S Voice
  • A következő funkciók törlődtek : MirrorLink

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.