Most Galaxy Tab S6 Lite-ot lehet nyerni a Samsung Membersszel!


Augusztusban dupla nyereményjátékkal kedveskedett a Samsung Magyarország. A Community Fórumán be is csekkoltak a nyertesek, amit jó látni, hiszen tudhatjuk, hogy valós ajándékok kerültek kisorsolásra – nem csak afféle rámondottak. A nyeremények sorában a Balaton körüli élmények, valamint 1db 50.000 Ft értékű tartozékokra felhasználható Voucer kapott helyet. Utóbbival azért tudtam volna mit kezdeni, mert régóta szemezgetek a Samsung T7-es SSD-jével, amit bátran ráköthetünk az okostelefonunkra. Remek adathordozó, pláne, ha két SIM-kártyát használsz a felsőkategóriás telefonodnál, ahova már nem fér el egyetlen SSD sem.

Most, hogy elstartolt a suliidőszak, és szinte biztos, hogy kell az intézményeket látogatni, simán jól jöhet egy tablet. A soron következő nyereményjátékával Galaxy Tab S6 Lite-ot lehet bezsákolni, ami nem a legerősebb készüléke a dél-koreai vállalatnak, de mégis ott van az S Pen a tartozékai között, amivel már azért lehet alkotni, jegyzetelni. Tökéletes termék, ha tényleg valaki digitalizálni szeretné a jegyzeteit.

Nem kell mást csinálni, mindössze egy egyszerű regisztrációt leadni és várni, hogy beérjen a szerencséje az illetőnek. Célszerű olyan adatokat megadni, amelyek valósak, hiszen a fake beküldéseknél elveszted annak esélyét, hogy igazold magad, illetve elérjenek! Szóval csak okosan, mert egy 140 ezer forint körüli készülék a tét!

A Samsung Membersben futó nyereményjáték útmutatója.
Fotó: Galaxy Világ

A nyereményjáték tétje:

  • 10 darab Samsung Galaxy Tab S6 Lite.

A nyereményjáték időtartama: 2020. szeptember 10. 16:00 – 2020. szeptember 20. 23:59. A nyertesek kiértesítése: 2020. szeptember 21. éjfélig történik meg.

Sok sikert mindenkinek!

Íme a hirdetménye:

A [2] oldalon megtekinthető a játék teljes oldalképe.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.