Szeptember 23-án rajongói változatot kaphat a Galaxy S20-család


Unpacked: A Galaxy S rajongóknak”

olvasható a teaser kreatívon.

Koránt se mutatta be a Samsung a 2020 utolsó felére tervezett portfólióját. A Galaxy Note-család után a Galaxy Z Fold 2 is megkapta a különálló Unpacked eseményét; viszont, mint azt a korábbi cikkeinknél olvashattátok, azért még akad olyan termék a talonjába, aminek bemutatás előtt állunk. Ilyen se volt még, hogy másfél hónapon belül megkapjuk a harmadik őszi leleplező eventjüket, melynek célközönsége a Galaxy S-rajongók lesznek. Ahogy az angol kreatívon írjak: Unpacked for Every Fan. (Lásd lentebb.)

Beszédes az elnevezés, hiszen már hónapok óta felrebbentek olyan híresztelések, hogy elhagyják a ‘Lite’ utótagot. (Számos fórumon olvasni azzal kapcsolatban, mennyire degradáló jellemvonásnak minősül.) Ezt válthatja a “Fan Edition”, avagy rövidebben: “FE”, amelyet először az újrakiadott Galaxy Note7-nél tett fel a vállalat a Galaxy készülékeinek elnevezésének térképére. Tényleg barátságosabb a mondanivalója, ezzel nem lehet vitatkozni; és az ember fia se az “olcsósított” szócskára asszociál hallatán.

Ezt a készüléket mutatják be: 2020. augusztus 23-án (szerdán) a megszokott 16 órás kezdéssel.

A Samsung Magyarország felületén az Unpacked esemény kreatívja.
Kreálta: Galaxy Világa

A Galaxy S20 FE a Galaxy S10 Lite utódja lehet. (Ha visszaemlékeztek, anno a Galaxy Note3-nál is bepróbálkoztak Lite-taggal, azonban az új széria bemutatkozásánál már felhagytak vele. Csak arra akarok kilyukadni: vélhetően nem érkezik a Galaxy Note20-ból se Lite, se FE; de ez csak a Galaxy Világa stábjának a meglátása.) Megérkezésével pedig már adja magát a tény, hogy miért száműzi a Galaxy S10-eket a portfóliójából az ősz beköszöntével?! A ‘Fan Edition’ arra hivatott, hogy egy erős Galaxy S-szériát hozzon el, ám mégis olcsóbban. És itt az olcsóbban alatt arra kell gondolni, hogy az éppen aktuális tagok nyitányárához képest!

Két variáns debütálásával számolhatunk. Lesznek országok/régiók, azonbelül pedig csatornák, ahova az LTE változat (SM-G780F); illetve olyanok, ahova 5G képes (SM-G871B) kerül bevezetésre. Nincs kizárva, hogy a hazai szolgáltatók többségében az 5G-s érkezik ugyanúgy, mint a Galaxy Note20 esetén. Az viszont tiszta sor, hogy a legnagyobb konkurenciájuk ellen akarják pályára állítani, amihez kell a tudástár.

Már megírtuk egy korábbi cikkünknél, mire lehet számítani! Talán annyival egészíteném ki, hogy a külföldi sajtó információi szerint a két változat, mármint az LTE és az 5G közötti különbség a processzornál lesz leginkább mérhető, ugyanis előbbibe az Exynos 990, utóbbiba egy Snapdragon kerülhet – de ezt csak kezeljétek pletyka szinten úgy, mint az IP68-as tanúsítványát, amit elviekben meg fog kapni.

A Samsung USA felületén az Unpacked esemény kreatívja.
Kreálta: Galaxy Világa

Szerintetek lesz más termék is, amit bemutatnak az Unpacked eseményen, vagy ugyanaz várható, mint a Galaxy Z Fold2 5G-nél, azaz a teljes reflektorfényt megkapja arra a fél órácskára?!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.