Megérkezett a Galaxy Z Fold2 5G és a titán Galaxy Watch3 Magyarországra!


Ismételten elérkeztünk egy fontos naphoz, hiszen két prémium termék debütálásának lehetünk szemtanúi. Szeptember 18-án, azaz pénteken elstartolt a hivatalos forgalmazása: a Galaxy Z Fold2 5G-nek és a titán Galaxy Watch3-nak Magyarországon. Mindkettő szabadon, várakozás nélkül megvásárolható a Samsung Experience Store-okban, valamint a hivatalos partnereknél. Célszerű ilyen magasságokban nem szürke importból választani, már csak a garancia miatt!

A Samsung legújabb összehajtható okostelefonjára ismét előrendelést írt ki, ami szeptember 17-ével zárult. Akik éltek a lehetőséggel, azok készülékbeszámítással lefaraghattak 50 ezer forintot a végárból; akik viszont nem, azoknak mostantól teli áron érhető el a termék 749 990 Ft-ért. Ilyen drága terméke korábban még nem volt a hazai képviselet IM divíziójának, hiszen a Galaxy Fold 694 990 Ft-os debütált tavaly decemberben. Innováció és tudás oldaláról megközelítve viszont igazolja azt, hogy miért ennyi az annyi! Szintén elstartolt a hazai értékesítése, ahogy arról a hét közepén beszámoltunk, a Galaxy Watch3 Titanium terméknek, és bizony az árával kapcsolatban sem tévedtünk: 229 990 Ft-ért kínáljak Misztikus Fekete színben.

„A kiegyensúlyozott életvitelhez elengedhetetlen a képernyők előtt töltött időnk megfelelő beosztása és hatékony kihasználása. A Samsung legújabb prémium készülékei ebben segítik a felhasználókat kiváló multitasking megoldásaikkal. Nagy öröm számunkra, hogy ezeket a stílusos eszközöket mostantól a magyar közönség is megismereti.”

mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője.

Már csak annyi kérdésem lenne, hogy a titán változat csomagolása mas lesz-e a simához képest?!

A Galaxy Z Fold2 5G doboza a Galaxy Z Flip 5G mellett. Fotó: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.