Íme a Samsung összehajtható készülékeinek aktuális infógrafikája


Részben a Galaxy Fold debütálása miatt döntöttem úgy tavaly októberben, hogy létrehozok egy olyan Samsung termékekre specializálódott (rajongói) oldalt, ami összefoglalja az összes terméküket, amelyekkel az IM Divízióban találkozhatnak az érdeklődők. Még az évtizedforduló előtt piacra dobták a leginnovatívabb okostelefonjukat, amivel felhívták magukra a figyelmet, mert erre tényleg már nem lehetett olyat rámondani, ráaggatni, hogy másolták X.Y. gyártót. Egyedi lett, de kellett is hozzá legalább félévtizednyi tervezés és „rajtaülős”, hogy útnak indíthassák a Galaxy Z-családjukat, ami piacot teremel.

A Galaxy S10-zel jelentették be a Galaxy Fold-ot, de a rajtját csak nyárra tervezték! Még mielőtt bármi kezdetét vehette volna, felütőtte a fejét némi probléma, hiszen ha visszaemlékeztek, akkor az újságíróknak kiküldött termékeknél előfordultak kijelző gondok abból adódóan, hogy nem bírták a hajtogatást. Aztán nagyjából két hónap csúszással élesedett a termék a világpiacán, ami Magyarországra 2019. december folyamán futott be. Rövid ideig és eléggé limitált darabszámban találkozhattak vele a magyarok, hiszen januárra már hűlt helye volt a kihelyezéseinek. 2020 februárjában viszont érkezett a Galaxy Z Flip, ami próbálta betölteni az előd által keletkezett űrt, felemás szájízzel. Tetszett az embereknek, de a Galaxy Fold szintjét nem ütötte meg.

Szerintünk tudatosan történhetett mindez, hiszen akkor a Galaxy Z Fold 2-nek nem sok relevanciája lett volna ősszel; illetve arra helyezték a fókuszt, hogy brandet építsenek, illetve megteremtsenek egy ténylegesen is prémium szegmenst, amivel kiemelkedik a tömegből. Ez összejött.

Immáron három különféle terméket különböztetünk az összehajtható készülékeinél, amihez készítettek egy remek infógrafikát, amit mutatnék is:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.