Bemutatták a Galaxy S20 FE-t! Mutatjuk az előrendeléssel kapcsolatos infókat!


Azáltal, hogy a COVID-19 járvány fenyegeti a világot, teljesen átformálódott az összes okostelefongyártónak a rendezvénysorozata, melyeken bemutatják a legújabb termékeiket. A Samsung az év második felében már három Unpacked Event-et tartott, ugyanis annyi készülékkel látja el a piacot, hogy egybesűrítve túlságosan tömény és felszínes lett volna. Helyette külön részekre szedte szét, hogy mindenkinél leülepedjen az információ, illetve egyik kütyü a másiktól ne lopja el a vásárlói közönséget. Így fordulhatott elő, hogy augusztusban a Galaxy Note20-család került fókuszba, szeptember elején a Galaxy Z Fold 2, míg most a közönségkedvencnek beállított Galaxy S20 FE. Természetesen most se maradunk előrendelés nélkül!

Az előző rendezvényekhez képest előre dolgozott a Galaxy Világa stábja, így már olvasható a bemutatkozó cikke a Galaxy S20 Fan Edition-nak, illetve kitérőt tettünk azzal kapcsolatban, hogy az újonnan érkezett Galaxy S20-családtag miként fogja megreformálni a jelenlegi felső kategóriás portfólióját a Samsungnak. Érdemes mind a kettőt elolvasni, mert lesznek olyan információk benne, amikkel előfordulhat, hogy nem találkoztatok még máshol.

Kezdjük talán a legégetőbb kérdéssel: Mennyi az annyi, illetve milyen kondíciókkal számolhatunk?!

Termék:Modellkód:RAM/ROM:Nyitóár:Színvariáció:
Galaxy S20 FESM-F780F6/128GB249 990 FtKödös Kék | Ködös Vörös | Ködös Levendula | Ködös Menta | Ködös Fehér | Ködös Narancs
Galaxy S20 FESM-F780F8/256GB274 990 FtKödös Kék | Ködös Vörös | Ködös Levendula | Ködös Menta | Ködös Fehér | Ködös Narancs*
*Lekerült a magyarországi portfólióból!
Az előrendelési kreatívja a Galaxy S20 Fan Edition-nál.
Forrás: Samsung

Ami a táblázatból elsőre nem jöhet le az az, hogy Exynos 990-es lapkakészlettel érkezik a Galaxy S20 FE, azaz Magyarországon az LTE variáns lesz csak kapható! Fontos kiemelnem a „CSAK” szócskát, ugyanis a jelenlegi álláspont szerint az 5G képesnek akkora lenne a felára, hogy nincs értelme bevezetni, mert nem azt a célt szolgálná, amire “tervezték”, azaz, hogy méltó ellenfele legyen a dél-koreai vállalat egyetlen ősi konkurenciájának. Ebből adódóan, akik abban reménykedtek, hogy majd az 5G hálózatot promózó szolgáltatók egyikéhez (pl.: a Telekomhoz vagy a Vodafone-hoz) befuthat, azokat sajnos ki kell ábrándítanom, mert hozzájuk is csak a 4G-s variáns kerül a portfólióba.

Tudom, hidegzuhany ez, viszont nézzétek a jobbik oldalát, ami nem más, minthogy nem csak a 128GB-os variánssal választható hazánkban, hanem 256GB-os is a portfólió részét képezi. (Bár szintén különféle csatornák részesülnek exklúzívitásban a 8/256GB-os opciónál.) Míg a Samsung Experience Store-okban minden a hat színválaszték elérhető, addig a szolgáltatóknál megkülönböztetünk „online” és „offline” részeket. Előbbi jelentené a weben történő megrendelést, míg utóbbi a boltit. Lesznek eltérések, de erre kreáltam egy táblázatot a könnyebb átláthatóság érdekében:

Online színopció:Offline színopció:
TelekomUgyanazKödös Menta | Ködös Levendula | Ködös Vörös | Ködös Kék
TelenorKödös Vörös | Ködös FehérKödös Kék | Ködös Menta
VodafoneKödös Menta |  Ködös LevendulaKödös Kék | Ködös Vörös

A Galaxy S20 FE 5G az USA-ban 699,99 dolláros nyitóáron került a kínálatba, ahol csak 128GB-os változattal lesz elérhető. (Külön kiemelném, hogy náluk a Cloud White és a Cloud Orange csak online formában rendelhető.) Németországban egyaránt kapható mindkét tárhely variáns. A kisebbik 633 euróért, a nagyobb 701 euróért.

Az előrendelés menetéről:

Az előrendelési időszak: 2020. szeptember 23. 16 órától 2020. október 1. 23:59-ig tart, valamint a készlet erejéig. A Samsung Magyarország szinte minden promóciójánál kihangsúlyozza, hogy érdemes időben eldönteni, nehogy lemaradjatok a lehetőségről, illetve sokat kelljen várni a termék átvételére, ugyanis aki előbb rendeli az előnyt élvez esetleges készlet kiadási problémáknál. Álljunk úgy hozzá a témához, hogy nem lesz ilyen probléma.

Azok a vásárlók, akik a fenti előrendelési időszakban kifizetik a választott termékük vételárát a lentebb látható hivatalos partnerek egyikénél, két ajándéktermék közül választhatnak egyet. A listán helyet foglal:

  • 1 db fekete színű Samsung Galaxy Fit2 aktivitásmérő
  • illetve 1 db fekete színű Moga XP5-X kontroller, ami mellé 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate hozzáférés is dukál teljesen ingyen. (Az ajánlat beváltására 2021. március 2-ig van lehetőség, más különben elveszik.)Itt olvashattok bővebben a termékről.
A Galaxy S20FE előrendelésben résztvevő partnerek.
ForrásSamsung Magyarország

A Samsung Members applikáció ad ismételten helyet az előrendelési ajándék megigénylésére. A Samsung Magyarország 2020. szeptember 29. 10 órától 2020. október 28. 23:59-ig ad lehetőséget a választott termék iránti igény leadására. Ha tehetitek, akkor az első napokban tegyétek meg mindezt, ugyanis, ha netán az egyiket túlrendelik, akkor előfordulhat, hogy készlethiányból eredően csak a másikat fogjátok megkapni. (Csak a tisztánlátás miatt linkelném a hivatalos dokumentációt, melyből kiderül, hogyha kaptok visszaigazolást az igény leadásáról, akkor melyik dátumintervallumban érkezhet GLS-sel a választott ajándék.)

A Galaxy S20 FE hivatalos megjelenése: 2020. október 2-án (pénteken) lesz!

Íme az előrendelés hirdetménye:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.