Jöhet a Galaxy M11 Magyarországra?


Nem hiszem! …de túl sok az egybeesés, ami mégis erre enged következtetni!

Anno, 2019-ben a Samsung India vezette be a Galaxy M-családot azért, hogy az indiai piacon teret próbaljon hódítani az ottani vásárlók körében. (Sokkal erősebb a konkurencia, amelyről már számtalan elemző cikket írtunk!) Talán a legárérzékenyebb régióról beszélhetek, amikor őket emlegetjük, ahol a Galaxy A-szériához képest alakítaniuk kellett a kínálatukon azáltal, hogy másra helyezték a fókuszt, mint pl.: az akkumulátorkapacitásra és az árra. Egy év leforgása alatt leszögezhetjük, hogy nem volt életképtelen az elképzelésük, amit megálmodtak és kiviteleztek. Azóta befutott már több terméknek az utódja. Olykor extra méretes akkuteleppel, elég csak felidézni a Galaxy M51-et, amibe 7.00mAh-ást pakoltak.

A 2020-as Galaxy M-család kreatívja.

A Galaxy M-széria legfontosabb jellemvonása, hogy csak online retailer-eknek dedikált. Magyarra átfordítva: olyan partnereknek, akik nem rendelkeznek offline store-ral (=üzlettel), ahol megtapogathatja az ügyfél, majd pedig személyesen megvásárolhatja. Mellette sokkal kisebb árréssel dolgoznak, amit más (pl.: egy Media Markt) nem engedhet meg magának – ellenben ezzel az üzletpokitikával. Tulajdonképpen ez a legfőbb érve annak, hogy miért nincs jelen Magyarországon. Más európai országokban, ahol a piac és a népesség nagyobb, akadhatnak kivételek, mint pl.: a németeknél. Viszont elkanyarodtam a főtémától…!

Minap bukkantam rá az alább olvasható szoftverfrissítési bejegyzésre, ami elgondolkodtatott. Ugye az ‘SM-M115F’ a Galaxy M11 típusszáma, míg a mögötte lévő ‘XEH’ a magyarországi független régiót jelentené. Ergo, történt egy magyar frissítési csomag kiadás fű alatt, ami akkor szokott megtörténni, ha valami fejlemény van a termék kapcsán.

SM-M115F XEH

M115FXXU1ATI3/M115FOXM1ATI3/M115FXXU1ATH5/M115FXXU1ATI3
Q (Android 10)
09:48. 17 September 2020

olvasható a hivatalos frissítési bejegyzések között.

Szeptember 17-én jegyezték be, igaz a hivatalos aloldalát nem tették aktívvá, ami nem probléma; hiszen többször futottam már bele olyanba, hogy csak a megjelenés után élesítették – mondván, addig úgy sincs semmi látnivaló ott. (A Galaxy Z Fold2 5G-nek azóta se aktív, holott már elrajtolt a termék forgalmazása.)

Nem kellett több, ellátogattam a Samsung Magyarországra, hogy megbizonyosodjak a történésekről. Nemcsak a szoftverfrissítési csomag került elkészítésre, hanem a termékhez kapcsolódó aloldal, ahol igaz semmiféle információ nincs látható státuszban, de nagyon úgy fest, hogy valamelyik online csatornára érkezik a Galaxy M11.

Amint többet tudunk, megírjuk, addig mutatnék egy képernyőfotót az SM-M115FMBNEUE típusszámú termék aloldaláról.

Elkészült a Galaxy M11 aloldala a Samsung Magyarországon.
Forrás: Samsung | Képernyőfotó: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.