Fura nyereményjátékkal rukkolt elő a Samsung Members a következő hetekre


A maga módján rendhagyó nyereményjátékkal készült a Samsung Magyarország a következő két és fél hétre. Ugye az előzőnél egy tabletet lehetett nyerni, nem is akármilyet, hiszen a felsőkategória belépőszintjéből kaptunk egyet, a Galaxy Tab S6 Lite „személyében”. Ők az iskolakezdésre fogták rá a hasznosságát, azonban ez egy olyan termék, amit bárki szívesen elfogadna, mert tartalomfogyasztásra tökéletes (gondolok itt: a napi hírolvasásra, közösségi csatornáid csekkolására) arról nem is beszélve, hogy az S Pen kompatibilitásának köszönhetően bármikor lehet rá/bele jegyzetelni. (Nem utolsó sorban, billentyűzetes tokjával kb. egy átlagfelhasználású laptopot kivált.) Említés szinten azért megjegyezném, hogy még zajlik az Üzenet a Palackba! és a Véleménynyilvánító kampányuk, amelyeknél szintén értékes termékekhez juthatnak a szerencsések.

Most más vizekre eveznek, ami Tőlem speciel kicsit távol áll, de attól még nem zárkózom el az ajándékcsomagtól. A Samsung szinonimájaként sűrűn sütőm el a „dél-koreai vállalat” helyettesítő szópárt, most pedig a játék kiírója is ugyan ezt teszi. A tét egy olyan ajándékpakk, melyben különféle szépségápolással kapcsolatos termékek kapnak helyet. A listát a fotó alatt találjátok, linkekkel ellátva, hogy utána tudjatok nézni, mi-mire és miért jó! A megmérettetés szépségét pedig az adja, hogy Dél-Koreából érkeznek (vagy oda kötödik?) – bár nem jártam utána.

Nem kell mást csinálnod, mint a Samsung Members applikációt letölteni, elindítani, majd a Kedvezmények menüpont alatt lévő egyetlen – jelenlegi – opcióra rányomni. Értelemszerűen töltsétek ki a regisztrációt valós adatokkal, végezetül pedig küldjétek be. Ha ezt megcsináltátok, akkor a felület automataválasszal megköszöni, hogy Velük játszatok!

A Samsung Membersben futó nyereményjáték útmutatója.
Fotó: Galaxy Világ

A nyereményjáték tétje:

A nyereményjáték időtartama: 2020. szeptember 24. 10:00 – 2020. október 11. 23:59. A nyertesek kiértesítése: 2020. október 12. éjfélig történik meg. (A részvételi feltételekről: ide klikkelve informálódhattok.)

Sok sikert mindenkinek!

Íme a hirdetménye:

A [2] oldalon megtekinthető a játék teljes oldalképe.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.