Mégsem érkezik a 256GB-os belső tárhelyű Galaxy S20 FE


Szerdán lezajlott a Galaxy S20 Fan Edition bemutatója, amelyről azért szép számmal született cikk, illetve fog is a közeljövőben, hiszen nemsokára egy tesztvideó formájában mutatom be, miért lehet jó vétel bárki számára. A rajongói változat remek ár/érték arányon futott be a magyar piacra, talán egyetlen dolgot lehetne felróni nála, hogy csak LTE változatban kapható; az 5G képes elkerüli hazánkat, ami azért fájópont, mert abba a papírra vetett tények szerint erősebb processzorlapka foglal helyet. Nyilván ebből jelenleg nem sokat éreznének a felhasználói, hiszen maximum: 2-3 év múlva érhet be az „elmaradása” az Exynos 990-nek.

A hazai árazásáról csak felületesen számoltam be (kiegészítés hamarosan!), mivel csak a független hálózatokéra fókuszáltam, a szolgáltatókéra nem – ahol szintén kártyafüggetlen terméket kínálnak, csak éppen előfizetői csomagba foglalva előfordulhat, hogy sokkal előnyösebb végárral. Megemlítettem ott azt, hogy 6/256GB-os variáns is befut néhány csatornára, gondoltam közöttük az Alza-ra vagy a Media Markt-ra. Azóta már ez lehúzásra került, azaz csak 6/128GB-os opcióban kerül a magyarországi kínálatba.

Örültünk volna a 25 ezer forintos felárnak, illetve a dupla mennyiségű tárhelynek, azonban elkerül Magyarországot. Természetesen előfordulhat, hogy a távolabbi jövőben behozásra kerül, de a jelenleg a fókusz inkább azon van, hogy a hat színének mindegyike közül választani tudjanak az érdeklődők. Ha felidézitek, még a Galaxy Note20 Ultra 5G-ből se érkezett be az összes szín, holott a Misztikus Fehér baromi jól néz ki. A Samsung Magyarország általában a két főszín mellé egy pluszt szerepeltetni szokott a portfóliójában – de olyanra ritkán van példa, hogy mindegyiket. Most viszont ezt kapjuk.

Felmerülhetne bennetek, hogy csak benéztem valamit, mert amúgy 6/256GB-os változat nem is létezik. Ugye a kiadott közlemény: 6/128GB-ot, 8/128GB-ot és 8/256GB-ot említ. De hogy szó sincs ilyesmiről, a webarchívumból előkutattam az egykori felületét a változatnak, amit ne várjatok. Ha persze változás állna be, akkor mindenképpen megírjuk.

A Media Markt hálózat webarchívumában még ott van a nyoma.
Fotó: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.