A holland piacra érkezik a Galaxy M11


Továbbra sincs azzal kapcsolatban információnk, hogy mit keresett az XEH régió frissítési naplójában a Galaxy M11-nek a bejegyzése, azonban, Európa más országában javában zajlanak az események, ugyanis a Samsung Hollandia által kiadott sajtóközleményben olvasható, hogy Hollandiába októberben megérkezik az entry-level szegmenst képviselő termékük.

Sokakat érhet meglepetésként egy újabb Galaxy M-szériás családtagnak a jelenléte Európában, hiszen eredetileg úgy volt, hogy csak az indiai piacra gyártják és terítik. A termékcsalád főként online kínálatból rendelhető abból fakadóan, hogy alacsony árrést alkalmaznak náluk, amit egy látogatható üzlet (úgy nevezett: offline store, mint pl.: a Media Markt) már nem engedhet meg magának. Másrészről, a különböző országok, különböző ÁFA-kulcsokkal „dolgoznak”, így nem mindegyiküknél evidens a bevezetésének kérdése, mert könnyedén rámászhat a Galaxy A-szériára és generálhat házon belüli ellenfelet.

A Galaxy M11 egyik kreatívja
Fotó: Samsung India

A hollandoknál a Galaxy M20-szal vette kezdetété a Galaxy M-széria debütje, ami azóta már kifutott, hiszen megérkezett az utódja, a Galaxy M21, amit jelenpillanatban: 229 euróért árulnak. A Galaxy M11 lesz a harmadik láncszeme, amit jelentősen olcsóbban, 159 euróért ajánlanak ügyfeleiknek Fekete és Kék színopcióban. A gyengébb, 3/32GB-os variánssal kell az ottélőknek számolniuk, holott 4/64GB-os talán kelendőbb tudott volna lenni. (A 159 euró aktuális átszámolásban 58 ezer forintot takarna, azaz, ha a hazai portfóliót vesszük alapul, akkor a Galaxy A20e és Galaxy A20s duót válthatná, ha a Samsung Magyarország is bevezetné. Egyelőre erről viszont szó sincs.)

Az is körvonalazódott, hogy a harmadik színét, a Lilát megtartják Ázsiának, ugyanis nem képezi a színportfóliójuk részét.

„A Galaxy M11-ben a Samsung összes újítása nagyon elérhető áron kerül kínálásra. Az okostelefon: egy gyönyörű kijelző, egy intelligens kamerahármas és egy hosszú élettartamú akkumulátor kompinációja.”

mondta Gerben Van Walt Meijer, a Samsung Hollandia mobil marketing igazgatója.

A Galaxy M11 kétségtelenül húzó USP-je a méretes akkutelepje, hiszen 5.000mAh-val rendelkezik, amit 15 watton keresztül lehet feltölteni. Balra igazított Infinity-O képernyője 6.4 inches, ami HD+ felbontásban teszi a feladatát. A hátlapi kameratriónál helyet kap: az F1.8-as érzékenységű főszenzor, ami 13MP-en dolgozik, az F2.2-es ultraszéles 5MP-lel, valamint a F2.0-as mélységszenzor 2MP-lel. Lapkakészleténél a Snapdragon 450-es chipjét emlegetjük, ami nyolcmagos formában 1.8GHz-en működik.

Kíváncsi leszek, hogy Magyarországon megtörik-e a jég, és hozzánk is befut-e a közeljövőben egy Galaxy M-szériás mobil?! …ha pedig igen, akkor melyik lesz az?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.