Megjelent a Galaxy S20 FE és a Galaxy Tab A7 Magyarországon


Lezajlott a Galaxy S20 FE előrendelési időszaka! Október 2-től azok a vásárlók, akik mégis mellettük teszik le a voksukat már nem lesznek jogosultak az ajándéktermékek megigénylésére, hiszen két „csomag” közül lehetett választani, amelyekről már beszámoltunk. A Samsung Magyarország csak a 6/128GB-os változatot helyezte a portfóliójába, azonban voltak arról értesüléseink, hogy a 8/256GB-tal is előrukkol egyes hálózatokban – azonban végül nem lett belőle semmi, ahogy az 5G-s variáns szolgáltatóknál történő jelenlétéből sem. Valószínűleg a döntés hátterében az állhatott, hogy az összes színvariánsát elhozzák a magyar érdeklődőknek, ami szám szerint 6 darabot jelentene, így hatalmas variációkavalkád alakult volna ki. (Ha az alap elképzelés mellé az említett másik kettőt is hozzák, akkor szám szerint 18db, ami már túlzás egy termékre nézve.)

„Folyamatosan figyeljük a felhasználók visszajelzéseit, így pontosan tudjuk, mit szeretnek igazán a Galaxy S20 szériában, mely funkciókat használják leggyakrabban és mit szeretnének viszont látni egy új készülékben. Az S20 FE a Galaxy S20 család kiegészítése és egy új lehetőség arra, hogy a felhasználók megismerhessék a Samsung innovatív megoldásait és a számukra fontos dolgokra koncentrálhassanak a legjobb Galaxy eszközökkel.”

mondta Dr. TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke.

Nem csak új okostelefon, hanem egy új középkategóriás tablet is befutott a héten a Galaxy Tab A72020 által, melynek tudástáráról egy hosszabb cikk formájában már beszámoltunk. A név becsapós lehet, mert valójában egy 10.4 inches termékről volna szó; a Galaxy Tab A7 pedig azért került elé, mivel közös számozást alkalmaztak a felsőkategóriával, hogy a Galaxy Tab S7-tel lehessen emlegetni a 2020-as évben. Ergo, 2021-ben érkezik a Galaxy Tab A8 és a Galaxy Tab S8-család. Szintén kereshetitek a Samsung márkaboltokban, illetve a különböző elektronikai áruházakban.

Mutatnám a bevezetett termékek listáját és árait:

Termék:Modellkód:RAM/ROM:Nyitóár:
Galaxy S20 FESM-F780F6/128GB249 990 Ft
Galaxy Tab A7 10.4 (2020) WIFISM-T5003/32GB89 990 Ft
Galaxy Tab A7 10.4 (2020) LTESM-T5053/32GB104 990 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.