Az aktuális eSIM képes okosóra kínálata a Telekomnál


A Samsung Gear S volt az első és egyben az utolsó olyan okosórája a Samsungnak, ami kezelte a fizikai SIM kártyát. Ívelt 2 inches átmérőjű kijelzőjével 2014-ben sok port kavart, hiszen nagyjából ugyanazt gondolták róla, mint most a Galaxy Z-termékcsaládról… Minek?! A dél-koreai vállalat azóta se állt elő hasonló elképzeléssel, és az eSIM megjelenésével vélhetően nem is fog. A magyarországi felhasználók a Telekom által ízelíthették meg először: milyen az az érzés, amikor otthon maradhat az embernek az okostelefonja, mert az okosórája ki tudja váltani az alap funkcióit, azaz a hívások és az üzenetek fogadását.

Náluk létezik az úgy nevezett: MultiSIM szolgáltatás, amellyel úgy duplázhatod (vagy triplázhatod) meg a fő SIM-edet, hogy közbe lesz lehetőséged akár eSIM-et is kérni olyan termékekhez, amik alapvetően már nem tudják fogadni a fizikai megoldást. (Ilyenkor QR-kód beolvastatásával lehet telepíteni a termékre a hívás- és netképességet.) 2020-ban ott tartunk, hogy nem csak az okosórák vannak felvértezve ilyen tudástárral, hanem egyes okostelefonok (pl.: a Galaxy Z Flip, a Galaxy Z Flip 5G vagy a Galaxy Z Fold2 5G) és tabletek is. Havi díjas lehetőségről van szó, amikor felemlegetjük a MultiSIM-et, mely általánosságban 990Ft/hó díjszabásnál meg szokott állni, leszámítva Gigaerős Net díjcsomagot. (Fenti linken informálódhatsz!)

Az eSIM képes okosórák dizájnjánál megfigyelhető az alsó gombnál a piros csík.
Forrás: Samsung

Az első eSIM képes okosóra, ami a Samsung és a Telekom által debütált Magyarországon, a Galaxy Watch volt. A sort követte tavaly a Galaxy Watch Active 2, majd pedig nem olyan rég a Galaxy Watch 3. Aki ilyen önálló okoskiegészítőben gondolkodna, annak az átlagosnál mélyebben a gatyazsebébe kell nyúlni, mert előbbivel kezdődik a lista 120 ezer forintról. (A szimpla BT-s változatok októberi árszabásáról itt informálódhattok.)

A teljesség kedvéért mutatnám a listát hivatkozással ellátva:

Termék:Modellkód:Októberi ár:
Galaxy Watch eSIM 42mmSM-R815FZKATMH119 680 Ft
Galaxy Watch eSIM 46mmSM-R805FZSATMH129 880 Ft
Galaxy Watch Active 2 eSIM 40mm, SSSM-R830NS139 920 Ft
Galaxy Watch Active 2 eSIM 44mm, SSSM-R820NS149 820 Ft
Galaxy Watch 3 eSIM 41mmSM-R845169 840 Ft
Galaxy Watch 3 eSIM 45mmSM-R855179 740 Ft

Tehát, mint leolvashattátok, 120 és 180 ezer forint között kerülnek kínálásra a Samsung eSIM képes okosórái. A Galaxy Watch Active 2-nél érdemes azt azért tudni, hogy csak a rozsdamentes acél kiadásból létezik ilyen, az alumíniumból nem gyártottak!

Ezen kívül, arra is felhívnám a figyelmet, hogyha valaki eSIM-es okosóra vásárlására adná a fejét, akkor célszerű átnyálaznia a weboldaluk ajánlatát, mert vannak úgy nevezett: bundle promócióik, amikor a Galaxy Buds+ vezeték nélküli fülhallgatóval kínálják nem sokkal – egy-két ezer forinttal – többért. Nyilván, ha valakinek a legfrissebb Galaxy Watch3-ra lenne szüksége, akkor bizony várnia kell, mert ott még nem tart a kiegészítő, hogy párba kelljen mással csomagolniuk. Ha pedig éppenséggel nem lenne szükséged a fülesre, akkor eladod, és máris előrébb vagy az alapárhoz képest.

A bundle promóció árszabásai:

Termék:Októberi ár:Telekom ajánlat:
Galaxy Watch eSIM 42mm, SS, Rozéarany122 540 FtAjánlat
Galaxy Watch eSIM 42mm, SS, Fekete122 540 FtAjánlat
Galaxy Watch eSIM 46mm, SS, Ezüst135 520 FtAjánlat
Galaxy Watch Active 2 eSIM 40mm, SS, Fekete140 800 FtAjánlat
Galaxy Watch Active 2 eSIM 40mm, SS, Rozéarany140 800 FtAjánlat
Galaxy Watch Active 2 eSIM 44mm, SS, Fekete150 700 FtAjánlat
Galaxy Watch Active 2 eSIM 44mm, SS, Ezüst150 700 FtAjánlat

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.