Megérkezett a Galaxy Fit2 Magyarországra


A Galaxy S20 FE előrendelésénél már hallható volt, hogy érkezik egy újabb aktivitásmérő a Samsung portfóliójába, hiszen azok, akik leadták a legfrissebb Galaxy S20-családtagra az igényüket választhattak az ajándékok sorából egy Galaxy Fit2-t. Ez lesz az az új okoskiegészítő, ami a Galaxy Fit-et és a Galaxy Fite-t futtatja ki, hiszen mérsékelt árazásával betölti a távozásukkal keletkező űrt. Az ilyen termékeknek tavasszal talán nagyobb a keletje, mégis csak mindenki nyárra akarja kipattintani magát a strandszezonra. Ettől függetlenül a Samsung úgy döntött, inkább ősszel hozzák el, vélhetően azért, mert nem készültek el vele.

A Galaxy Fit2-ről már írtunk egy hosszabb cikket, amelyben összefoglaljuk a főbb jellemvonásait. Ezek között emlegethető: a rengeteg óraszámla, amikkel kicsit egyedibbé tudjuk tenni a (belső) küllemét. Egy másik, hogy jelentősen megnövekedett az akkumulátorának üzemideje, mivel akár 15 napig bírja egyetlen feltöltéssel átlagos használat mellett; míg, ha mindezt tényleg lecsökkentjük átlag alá, akkor akár 3 hétig viselhető, ami eléggé jól hangzik. A kijelzőjén szintén módosítottak, ugyanis az elődhöz, azaz a Galaxy Fit-hez képest itt már 1.1 inches AMOLED panel épült bele. Akkoriban teljesen más ársávba pozíciónáltuk, azonban most megvan: Mennyi az annyi!

Termék:Szín:Típusszám:Nyitóár:
Galaxy Fit2FeketeSM-R220NZKAEUE15 990 Ft
Galaxy Fit2SkarlátvörösSM-R220NZRAEUE15 990 Ft

Csak két színben érhető el, és mindegyikben napvilágot lát a magyarországi piacon, ami abszolút pozítív. Maximum azzal kell megbarátkoznunk, hogy a keresők gyakran dobják ki a Samsung Gear Fit2 Pro-t helyette, szóval vigyázzatok, ne tévesszétek össze.

A Galaxy Fit2 csomagolása ugyanolyan, mint a Galaxy Watcg Active-nak.
Fotó: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.