Glamour-napok alatt kiegészítőket is érdemes vásárolni!


Szerdán elstartolt a Glamour-napok a Samsung márkaboltokban. Korábbi cikkünkben kitértünk: mely termékekre milyen árleszállítást hoztak el, azonban a kiegészítőket ott nem említettük. Okkal történt mindez, hiszen úgy gondoltuk: megérdemli a kiemelt törődést egy külön összefoglaló formájában. Már csak azért is, mert nem szükséges semmiféle kupon a kedvezmény beváltásához, ha rendelkeztek Samsung márkaboltban kiállított törzsvásárlói kártyával. Most ahelyett, hogy az azáltali 5%-os kedvezményt hajtanátok be, helyette sokkal kedvezőbbekkel rukkoltak elő, és vannak bizony olyanok köztük, amiknél nagyon jól tud jönni, de erre majd lentebb kitérek.

Az alábbi ajánlatok válthatók be a Glamour-napok alatt:

  • 20% kedvezmény minden Samsung tartozékra és kiegészítőre,
  • 10% kedvezmény minden JBL termékre

FONTOS: Noha, az okosórákat és az SSD-ket is tartozékként kezelik a Samsung Experience Store-ok, ezeknél a termékeknél sajnos nem lehet alkalmazni a 20%-os árlecsapást – bár, azért lenne egy olyan teóriánk, hogy a webes felületek annyira ezt nem fogják ellenőrizni, legalábbis az SSD-ket biztosan nem. Egy próbát megér, csekkolja, aki kíváncsi rá.

Tényleg akadnak olyan kiegészítők, amiknél éljetek a lehetőséggel. Ilyen volna a microSD kártya, abból is a 128GB-os, ami már megfelelő méretű. Mindezt 10 392 Ft-ért tudjátok bezsákolni, ami roppant jó ár érte. Aztán hozhatnám fel a bőrszíjat az okosóráknál, amik 20 ezer forint körül mozognak, vagy a vezeték nélküli töltőpadokat. Talán, amin még el lehet gondolkodni, az a tabletekhez kínált billentyűzetes tok, aminél már szép summa maradhat az ember zsebében, pláne, ha a Galaxy Tab S7-családéról beszélünk, ami alapáron 74 990 Ft.

Éljetek tehát az akcióval, és a kiszemelt jóságokat most szerezzétek be, mert már csak egyetlen alkalmatok lesz ezen kívül, a következő hónapi Joy-napok által.

Íme a kreatívja:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.