Belistázásra került a Galaxy Tab Active 3 a Samsung Magyarországon


Manapság a Samsung Magyarország nem rejtegeti a bevezetésre váró termékeit a szemfüles keresők elől, ugyanis a nem régiben bejelentett Galaxy Tab Active 3 is belistázásra került a weboldalukra, ami annyit jelentene, hogy lehet számítani a termék hazai forgalmazására. Egyelőre nincs arról információnk: mikor kerülhet a boltok polcaira, viszont ez a húzás (lásd lentebbi site fotón) megerősíti a bekerülését portfólióban.

A Galaxy Tab Active-szériából a Galaxy Tab Active Pro 10.1-es készülékük nyáron debütált eléggé magas áron, azonban szolgáltatás szinten felsőkategóriát képvisel a DeX üzemmód és az S Pen jelenlétéből fakadóan, így senkit se érjen meglepetésként az elrugaszkodás. A hazai képviselet oldalára ellátogatva még a Galaxy Tab Active elsőgenerációját is szerepeltetik, amit üzleti (úgy nevezett: b2b) vonalon értékesített legfőképpen. A második családtag, azaz a Galaxy Tab Active 2 ezzel szemben nincs a hétköznapi ember választékai között, viszont a SIM kártyás (SM-T395) változatát 174 990 Ft-os végáron értékesítik – a Wi-Fi képesről nincs értesülésünk.

Az ‘SM-T57x’ típusszámra kiadott találatok.
Forrás: Samsung Magyarország | Fotó: Galaxy Világa

A Galaxy Tab Active Pro Wi-Fi-s modellje 237 990 Ft-ért került be a kínálatba, mely alá pozíciónálódhat a kisebb variáns. Ha tippelnünk kellene, akkor olyan 140 és 170 ezer forint közé tennénk, hiszen legfőképpen vállalatok felé értékesítik, amik vissza tudják igényelni az ÁFA-t, hogy azzal csökkentsék a kiadást.

Amint többet tudunk a bevezetését illetően, jelezni fogjuk külön cikk formájában. A bejelentésére szeptember 28-án került sor, azonban egyik nagyobb képviselet oldalán se tűnt fel, szóval nincs kizárva, hogy október-november folyamán épül a 2020-as év tablet kínálatába.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.