Ráadás töltőpad jár a Samsung márkaboltokban a vásárlásod mellé


Múlt hét folyamán elstartolt egy kéthetes lefolyású promóció a Samsung márkaboltokban. Néhány termék ára emelkedett a Glamour-napi akcióhoz képest, azonban akadnak olyanok is a listán – mint pl.: a Galaxy S20-termékcsaládé –, amelyekhez nem nyúltak, hogy azáltal is nagyobb odafigyelésben részesüljenek a vásárlók részéről. Természetesen, az augusztusban bemutatott termékekre semmiféle árengedmény nincs, maximum annyi, hogy van lehetőség készülékbeszámításra, így a polcra felkerül régi kütyünkért kaphatunk valamennyit. Mégsem kidobott pénz, hiszen az idő múlásával egyre inkább elértéktelenedik.

Mielőtt rátérnék a vele párhuzamosan futó bundle elképzelésre, azért megemlíteném, hogy a Galaxy S20 FE vásárlói igényelhetnek a Samsung Members-ben maguknak 20 ezer forintot érő kupont, amelyet a Samsung márkaboltokban tudnak levásárolni különféle kiegészítőkre. Sőt a lentebb írtakra ők is jogosultak, szóval dupla érv szól a Fan Edition mellett.

Az új promóció kiírása pofonegyszerű: vásárolni kell bármelyik Samsung Experience Store-ban (egy számlára) legalább 150 ezer forint értékben, mellyel jogosult leszel egy vezeték nelküli dupla töltőpadra. Az EP-P5200 típusszámon futó tartozék: fekete és fehér színben kapható, 29 990 Ft-os vételáron. Segítségével egyszerre lesztek képesek két vezeték nélküli töltésre képes készüléket tölteni. (Igazából a második felét okosórákra optimalizálták, de ettől függetlenül egy másik okostelefont is visszaránthatunk a segítségével 100%-ra.) Ha pedig nem lenne rá szükségetek, akkor elajándékozhatjátok vagy eladhatjátok!

A promóció időtartama: 2020. október 19. és 25. közé esik, illetve célszerű fejben tartani a “készlet erejéig” mondatrészletet, hiszen készlethiány esetén nincs az ajándék átvételre lehetőség. Nyilván az ajánlat mögött az is ott áll, hogy a héten érkezett be az utódja hasonló áron, amivel már három kütyüt lesz módunk tölteni.

Íme a promóció kreatívjai:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.