Teszteléssel nyerhethetsz Samsung Jet porszívót


Több promóció startolt el a héten, azonban, mielőtt rátérnék külön cikkek formájában mindegyikre, egy érdekes nyereményjátékra hívnám fel a figyelmet, ami nem az okostelefonok és a tabletek világához kapcsolódna, hanem a háztartási eszközökéhez. Winkler Róbert és Ráskó Eszter afféle Samsung márkanagykövete a hazai képviseletnek. Nem titkolt céljuk, hogy felhívják a hétköznapi emberek figyelmét arra, hogy a takarítás lehet egyszerű és kényelmes, ha megfelelő eszközzel űzzük azt, így egy kampányt hirdetnek, amire bárki becsatlakozhat.

Az érdeklődőknek el kell látogatnia a kreált aloldalra, ahol le tudják adni jelentkezésüket. Igazából egy rövid pályázatírásra van rákényszerítve az, aki megmérettetné a Samsung JET75 prémium porszívóját. 20 szerencsést választanak, akik 10 napos tesztidőszakban vehetnek részt október 28-a után. Miután ez lezajlott egy írásos beszámolót kell készíteniük a tapasztalataikról, amely közül a legjobb 10 darab megnyerheti a tesztelt terméket.

A teszttel egybekötött nyereményjátékra: 2020. október 12. és 25 között lehet leadni a jelentkezést! A szerencsésekkel e-mail formájában veszik fel a kapcsolatot, akiknél október végével elstartol a már említett tesztidőszak.

Íme a nyereményjáték kreatívja:

Forrás: Samsung Magyarország

Amondó vagyok, hogy aki teheti, az mérettesse meg magát. Már csak egyetlen fontos dolgot kell leírnom, miszerint a jelentkezés feltétele: egy közel 500 szavas pályázat, azaz bárhogy nézzük, nagyjából 1 oldalas fogalmazással kell előrukkolni.

„A környezetünk tisztasága mindannyiunk számára kiemelten fontos. Mivel egyre több időt töltünk otthon, még inkább előtérbe került, hogy a takarítást gyorsan és hatékonyan végezhessük. A nagy porszívóteszt célja, hogy minél többen megismerjenek egy olyan készüléket, amellyel nem csak könnyebb tisztán tartani a lakást, de a technológiai újításoknak köszönhetően higiénikus tisztaság érhető el vele.”

mondta Witsch Gerda, a Samsung Magyarország marketing vezetője.

Sok sikert mindenkinek!

A második oldalon megtekinthető a felhívó aloldal oldalképe!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.