Renderképeken a Galaxy S21 Ultra


Már láthattátok, hogy az év elején érkező Galaxy S-család legkisebb tagja miként nézhet ki, azonban kanyarodjunk a legnagyobb tagra, ami vélhetően megtartja az ‘Ultra’ utótagot, amit a Galaxy S20-nál vezetett be a Samsung a névrepertoárjába. Nekem tetszik ez a fajta elnevezés, hiszen valamiféle gigantikus jellemvonásra ad következtetni. A jelenlegi híresztelések alapján a dél-koreai vállalat már januárban bemutathatja a legújabb toll nélküli csúcskategóriását, mivel felrebbentek olyan pletykák, miszerint az Unpacked eseményes menetrendjük az előző évekhez képest átalakulhat. Egy korábbi cikkünkben erről beszámoltunk, így nem ismételném önmagam!

Helyette fókuszáljunk a Galaxy S21 Ultra-ra, amelyhez szintén megérkeztek Onleaks által kreált CAD fájlokat alapul vevő renderfotók. Első pillantásra leszögezhető, hogy az ‘Ultra’ utótagra jellemző méretesség jelen lesz, így, aki kompaktabb készülékben gondolkodna, azokat ki kell ábrándítanom, ugyanis a phabletiség kimaxolására törekednek nála.

A Galaxy S20 Ultra 5G-hez képest (166.9 x 76 x 8.8 mm) a Galaxy S21 Ultra 5G fizikai méretei változhat, ugyanis a jelenleg netre került infók szerint: 165.1 x 75.6 x 8.9 milliméteres lehet. Lefordítva: a készülék magassága és szélessége pucit csökkenhet, ellenben a vastagsága növekedhet. Ergo, reszelgetnek a milliken.

Az előlapjánál a jól bevált Infinity-O formaterv mutatkozik. A kávák mérete csökkenhet, ahogy a kamerának a kivágása is. Egyes források arról számolnak be, hogy az ultrahangos ujjlenyomat-olvasója továbbfejlődhet, mellyel sokkal gyorsabban reagálna a jelenlegihez képest.

A hátoldalánál a Galaxy S21-nél megízlelt stíluselem köszön vissza, ami tényleg Az operaház fantomjának főszereplőjét idézi meg a cseppet sem hétköznapi kameraszigetével. Kellett egy nap ahhoz, hogy megbarátkozzak vele, de megtetszett az idő múlásával. Egyedi és formabontó. Van egy olyan elképzelésem, miszerint direkt szivárogtak ki azok a bizonyos CAD fájlok, hogy a leendő vásárlóik elkezdjenek megbarátkozni a kialakítással; hogy, amire a pre-orderre kerülne a sor, könnyebben tegyék le a voksukat mellette.

A kamerarendszer kitüremkedése már nem sziget stílusú, hiszen a készülék széléből emelkedne ki. Kb. olyan hatású, mint földrajzilag körbe írva: amikor két kéreglemez találkozik, melyből az egyik felfelé “hagyja el” a sík felületet. – Első blikkre erre emlékeztetett. Ha valakit a hátoldal zavarna, akkor pedig bátran gondoljon arra, hogy egy tok vásárlásával bármikor szintbe hoztható, szóval az lesz a kérdés inkább, milyen szenzorokkal lesz felvértezve.

A sima Galaxy S21-gyel ellentétben nála már a LED vaku a kitűremkedésre kerül, ahogy a negyedik kameraszenzor is. Zárásként még néhány fotó:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.