Renderképeken a Galaxy S21


A történelem ismételi önmagát, ugyanis ha felidézitek, akkor már tavaly ősszel kikerültek az első renderképek a Galaxy S20-akról, amik nagyjából fedték a valóságot. Mindez azért fordulhatott elő, mert a forrás hozzájutott a termék CAD fájljaihoz. Ez tulajdonképpen egy tervezőprogram, amelyben virtuálisan összerakják a gyártás előtt lévő produktumot. A Galaxy S21-családról napról napra egyre több információ lát napvilágot (szerintünk sok a torzítás bennük!), és talán a legfrissebb és legizgalmasabb naprakész az Onleaks által kreált anyag, amely akár leleplezheti a lehetséges kinézetét.

A Galaxy S21-termékcsalád legkisebb tagjával folytatnám, a Galaxy S21-gyel, ami a formatervek alapján: 151,7 x 72,2 x 7,9 milliméteres méretekkel rendelkezhet, majdnem ugyanakkora lehet, mint a Galaxy S20 (151,7 x 69,1 x 7,9mm), amihez képest csak a szélessége növekedhet minimálisan. Ezzel pedig körvonalazódni látszik, hogy a kompakt szót a Samsung nem igazán akarja használni, vagy ha igen, akkor inkább 6,5 inch alatti termékre.

Az előlapnál nincs sok eltérés. Az elődhöz hasonlóan Infinity-O formaterv köszön vissza. Sejteni lehetett, hogy nem a 2021-es csúcskategóriás készülékeibe kerül bele a képernyő alá integrált szelfi kamera. Talán a káva méreténél érezhető némi változás, ami még keskenyebb lett, de az ilyen „lehetséges látszat képeknél” torzítás is mutatkozhat.

A hátlapjánál azonban egy érdekes húzás érheti az ember szemét, amire tényleg ráhúzható: az ízlések és pofonok odamondás! Az eddig megszokott kamerasziget helye maradna a megszokott baloldalon, azonban hozzásimítanák a készülék széléhez. A Galaxy S21-nél szerintem egyáltalán nem néz ki rosszul. A meme gyár persze már elindult, hiszen kb. az Operaház fantomjára emlékeztet a dizájn stílus, melynek elemei a Galaxy Note10-ez idézi meg – hiszen nála volt külön a vaku, nem pedig a kiemelkedésbe ágyazva.

Jöhetnek az észrevételek, miszerint téves vagy megtévesztő CAD fájl került Onleaks-ékhez?! Marketing oldalról az sincs kizárva, hogy azt szeretnék, ha minél korábban kezdenék megszokni a dizájnját a leendő felhasználói, mert amúgy első ránézésre a Galaxy Világa stábját is kisebb sokk érte, de két nap után (ma) már nem tartjuk annyira rossznak a látott megoldást.

Az biztos, hogy megosztja a közönséget!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.