Október végén érkeznek a Samsung-napok


Egész Európára kiterjedő promócióval rukkol elő a dél-koreai vállalat, ami a magyarországi felhasználóit is érinteni fogja. A hazai képviselet weboldalán szintén elkezdődött a kampány, sőt, akiknél be van kapcsolva a Samsung Members-nek a push értesítés fogadása, azoknál már feldobódott az értesítősávban a hirdetmény, miszerint: 2020. október 26-án elstartol a Samsung hét a Samsung Experience Store-okban! (Nincs kizárva, hogy más csatorna is becsatlakozik, de valószínűleg a SES-ekben lesz jelen, hiszen az a cél, hogy minél több vásárlót vonzanak be magukhoz.)

Korábban hasonló koncepcióra a nem volt példa. Kicsit olyan érzésem van, mint ha a „Samsung hét” szöveggel egy afféle elő-Black Friday-t akarnának teremteni európai szinten. (Talán az se véletlen, hogy pont az Apple termékeinek megjelenése elé ütemezik!) Biztosan jó árakkal készülnek, amelyek keretei között nem csak az okostelefonok és a tabletek kerülhetnek leárazásra, hanem valószínűleg az okoskiegészítők és más tartozékok. Amint megtudjuk a részleteit, külön cikk formájában megírjuk.

A Samsung hét kreatívja a Samsung Magyarország oldalon.
Fotó: Galaxy Világa | Forrás: Samsung

Kiindulva abból, hogy csak szimpla „hét” szócskát használnak, az őrület október 26. és november 1. között kerülhet megrendezésre! Sőt, ha az aloldalára ellátogattok, akkor ott a „Nagyszerű ajánlatok egy héten át.” szöveg köszön vissza, tehát könyvelni lehet. A visszaszámlálás elstartolt, 3 nap múlva többet tudunk.

Sokan arra számítanak, hogy az augusztusban bemutatott termékek is leárazásra kerülnek, mint pl.: a Galaxy Tab S7-család, a Galaxy Z Fold2 5G vagy a Galaxy Note20-család. Szerintünk nem történik meg ez, hiszen még nem telt el negyedév! (Negyedévig minimum tartani szokták a nyitóárukat, utána pedig más bundle és trade-in ajánlattal csalnak le a vételárból, de olyankor sem a készülék ára csökken, hanem a mellétársuló megoldásé hozza a kedvezményt igazából.)

A Samsung Magyarországgal idő közben felvettük a kapcsolatot, hogy némi részletet megtudjunk idő előtt! Amint kapunk választ, a bejegyzést frissíteni fogjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.