Valóban 128GB-os tárhelyű Galaxy A21s-t hoz a Telekom, ha a közönség megszavazza!


Október utolsó heteiben megkezdődött a Fekete Péntekre (közismertebb nevén: a Black Friday-re) történő előkészület. Nemsokára hozzunk egy részletes cikket azzal kapcsolatban, hogy milyen akciókkal és újdonságokkal lehet számolni a Samsung Experience Store-okban, illetve a webshopjaikban a Samsung hét alkalmával, viszont előtte egy korábban indult kezdeményezésre hívnám fel a figyelmet, amit a Telekomnál érhettek el.

A magenta színt képviselő szolgáltató Cyber Párbaj címen elindított egy összecsapás sorozatot, melyben a három készüléket méretnek meg fordulónként. A döntés a nép kezében van, hiszen, amelyik termék kapja a hozzárendelt legtöbb emojit a körben, az lesz néhány napig előnyösebb áron/konstrukcióban ajánlva. Már lezajlott három időszak! Noha nem számoltunk be, mégis megjegyezném, hogy mindegyikből a Samsung került ki győztesen. A tisztánlátás mivoltából azért felsorolás szinten mutatnám a Cyber Párbaj fordulókat:

  1. Samsung Galaxy S20 vs. TCL 10 Pro vs. Huawei P40 Pro 5G
  2. Samsung UE43TU71002 vs. Phillips 50PZS7505 vs. LG 43UN700LA
  3. Samsung A71 vs. iPhone SE vs Honor 20E

Most viszont a negyedik fordulóba érkeztünk, ahol a Samsung Galaxy A21 128GB méri össze erejét a Xiaomi Redmi Note8T-vel és a Huawei P40 Lite E-vel. Először azt híhetnénk, hogy valamiféle elírás történt, mert a Galaxy A21s-ből idehaza csak 32GB-os változat került forgalomba a független csatornákban, azonban, mint megtudtuk, szó sincs elgépelésről: valóban a 4/128GB-os változat érkezik a Telekom portfóliójába. Az mondjuk elírás, hogy csak szimpla Galaxy A21-et említenek, holott abból csak egy kondíció létezik! Ez valójában a Galaxy A21s, amiből többet kiadtak az idő múlásával, viszont a 128GB-os belsőtárhelyűből csak a 4GB-os gyorsítótárú érkezik hozzájuk..

Mondanom se kelljen: ismételten fölényesen előnyben a Samsung terméke, így könyvelhető, hogy napokon belül egy előnyös ajánlattal készülnek hozzá.

A [2] oldalon megtekinthető a Telekom applikáció felhívó pop-up hirdetménye, illetve a Facebook-on lévő fotó, hogy a jövőre se feledjük el, volt ilyen is!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.