7.000mAh-ás akkumulátorral érkezhet a Galaxy F12


Ősszel mutatkozott be a Galaxy F-széria az indiai piacon, amivel az online értékesítést akarták felpezsdíteni. A Samsung a Flipkart nevű vállalattal kötöttek megegyezést, akiken keresztül kínálják kedvező áron a Galaxy F41-et. A termékcsalád fókuszában a fiatal felhasználók megfogása áll, azaz specifikációs szempontból: a nagyobb kijelző, a jobb üzemidő és a hátlapi kamerasziget adottsága. Elviekben ezek a főbb húzó jellemvonásai, illetve a mérsékelt árazása, amivel a versenytársak alá képesek pozícionálni magukat, hogy piaci részesedést nyerjenek. Kell is a stratégiai változás, hiszen az év elején a Vivo megelőzte őket.

A Galaxy F-sorozat következő láncszeme a Galaxy F12 lehet, amelyről nemrég derült, hogy 7.000mAh-ás akkumulátorteleppel vértezhetik fel. Ez a kapacitás nem kevés, hiszen, ha belegondoltok 2-3 évvel ezelőtt a 7-8 inch körüli tabletjeibe épített ilyen méretes akkukat. Bár a Samsungnak nem ez lesz az első olyan okostelefonja, amelybe átlagon felüli telepet építenek, elég csak felidézni a Galaxy M51-et, ami augusztus végén látott napvilágot. Szintén 7.000mAh-val dolgoztak nála, ami a termék vastagságára ment rá – de hát valamit, valamiért!

A Galaxy F12 hát- és oldalsó egybekerete.
Forrás: 91 mobiles

A SamMobile információi szerint az ‘SM-F127G’ típusszám mellett ‘SM-M127F’-ként is nyilván van tartva, amiből arra következtethetnénk, hogy nyomokban a Galaxy M02 kondícióival látják el, de az sincs kizárva, hogy bizonyos régiókban így, máshol pedig úgy hívják, amire volt már korábban precedens. Szinte biztosan könyvelhető az LTE modul opciója, még ha nem is ‘5’-re végződik a SKU-ja.

A 91 Mobiles hozzájutott a termék hátlapi- és oldalsó borításához, ami rengeteg érdekes tényt szolgáltat. Az egyik ilyen, hogy a hátoldali textúrán ismét alakítottak, ugyan függőleges vonalazást alkalmaztak. Ha rádobsz egy szimpla tokot, akkor olyan mindegy, szóval lapozzunk! A másik, hogy marad továbbra a Jack-csatlakozás, ami ennél az árszegmensnél mondhatni kötelező dolog, hiszen az FM rádió készség igényli. A harmadiknál a kameranégyest lehetne kihangsúlyozni, melyek alá fogják poziciónálni a LED vakut, ami nem fog kiemelkedni, hanem egyszínben lesz a hátoldallal.

Méretes kijelzővel lehet számolni, ami 6.7 inchet is meghaladhatja, bár hivatalos tényt még nem közöltek, viszont valóban vastagnak ígérkezik, amire a lentebbi fotók megerősítést szolgáltatnak. Bemutatása még idén megtörténhet, bizonyos források szerint akár már novemberben, míg áránál 13 ezer indiai rúpiát tartanak számon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.