Drágább lett a Galaxy W21, mint a Galaxy Z Fold2 5G!


Kína tényleg különleges hely, ugyanis a Galaxy Z Fold2 5G Aston Martin Race kiadás csak náluk láthat napvilágot, azonban van a régiónak más is a tarsolyában, ugyanis az alapmodell se 100%-ban úgy kerülhet a kínálatukba, ahogy azt mondjuk Európába vagy máshova kigondolták. Eleve más a neve, hiszen megörökölte a tavalyi elnevezését, amit naprakésszé tettek, s így már Galaxy W21 5G-ként kell az interneten keresnünk. Nem újdonság a Galaxy W-termékcsalád ott, hiszen a prémium készülékeik mindegyike ide épül be – viszont a Galaxy Fold előtt csak újragondolt, méregdrága kagyló formatervű okostelefonokkal rukkoltak elő, amit 2019 óta nem erőltetnek.

A Galaxy W21 több ponton eltér (iker)testvérétől. Először is másabb hátlapi textúrával látták el. Vertikális vonalazás figyelhető meg, ami korábban a Galaxy A42 5G-nél jöhetett szembe velünk, bár még kereskedelmi forgalomba nem került. Színe se a megszokott, ugyanis aranyban tündököl, ami nagyon jól áll neki, de mutatnám az egyik kreatívját.

A Galaxy W21 5G teljes valójában, illeszkedve a termékcsalád nevére.
Forrás: Samsung

Ha hardverjére vetünk egy pillantást, akkor nincs eltérés. Ugyanazzal a Snapdragon 865+ lapkakészlettel vértezték fel annyi eltéréssel, hogy a 12/512GB-os változattal debütál, tehát duplázzák a tárhelyét, nem úgy, mint a magyarországi képviseletnél. Kijelzőinél se lesz változás, ahogy a csomagolásában se, hiszen adják mellé: a 25 wattos gyorstöltőt, illetve a Type-C végződésű AKG fülhallgatót és a SIM-tűt.

A hardver alatt futó felülete másabb, hiszen egyedi témával látták el, ami egy az egyben illeszkedik a hátlapszínhez. Kicsit számomra olyan, mint ha egy főnix tárná szét a szárnyait. Nagyon giccses, de illik hozzá. Gondolom a premierjét követően valaki levadássza alóla, és felteszi, hogy más is bátran használni tudja.

Egy másik különbség még megfigyelhető: fizikailag méretesebb, mint a Galaxy Z Fold2 5G, ami azért történhetett meg, mivel két fizikai SIM-kártya szlottal rendelkezik. A bővíthetőség ugyanúgy hiánycikk, mint a többi testvérénél, azonban míg más régiókban eSIM-es megoldással orvosolják a második SIM kártyának a befogadását, addig itt kicsit változtattak a termékvázán, hogy helyet csináljanak a dupla tálcának. (A gyártó egyelőre nem közölte, hogy milyen eltérések vannak a magasság-szélesség-vastagság részéről, de a második oldalra linkelt fotó azért szemmértékkel tükrözi a differenciát.)

Már csak az árról kell beszámolnom, ami kicsit elszállt. 19.999 kínai jüant kérnek érte, ami átszámolva 3.025 dollár, illetve 912 ezer forint. Ergo, sokkal drágábban értékesítik, mint az alap Galaxy Z Fold2 5G-t, ami igazi meglepetés. Viszonyításként tenném hozzá, hogy ennél már csak a Thom Browne kiadás a drágább, ami 3.299 dollárba kerül úgy, hogy közbe társul mellé okosóra és plusz szíj is. Az előrendelési időszaka megkezdődött, így aki benevez rá, az már november 20-án átveheti, míg azok, akik még átgondolnák, csak november 27-től kereshetik az üzletekbne.

A csomagolás tartalmát egy kép formájában prezentálnám:

Mit rejt a termék doboza?
Forrás: Samsung

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.